Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-сетне компютърна игра като за нас!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-сетне компютърна игра като за нас!

Пък може и да си спретнем виртуален шампионат с много и морални награди
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Аз съм съгласен даже ако искате и на MTX Mototrax ...
      [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Съгласни сме на всичко, само на MOTORAMA да не е
        Наистина може да се пробва това с мрежата, макар че за съжаление хич не ми остава време за игрици
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

То добре ще играем мрежа, ама има ли някой с реално АйПи за да прави игра или пак трябва да се занимаваме с Хамачи

Коментар

Тая игра Мото тракс е просто уникат
            [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Христо, благодарско за туулейзи-то страшна паролка !
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Колеги кога ще поиграем Mx Vs ATV в мрежа аз имам реално ип може да съм хост

Коментар

Еми незнам вие казвайте. Аз тъкмо си изтеглих MTX Mototrax-а така че съм готов и на двете за мрежа

Коментар

Аз Мото траха почти я превъртях,последния фрийстаил ми остана само
                    [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Колеги, вече излезе и "Mx Vs ATV Untamed".
                      Втората версия на играта била още по добра от "Mx Vs ATV Unleashed".
                      Akо някой я намери,нека да я пусне тук!
                      Благодаря!
                      Lesidren.com

Коментар

Ммм това звучи яко! Дано да излезе скоро време някъде.
                        Та по въпроса за Motorama...голяма зарибявка наистина...с много усилия стигнах до 19 ниво...и аз не знам как...ноо ми писна...ама исках да видя и останалите нива таа...поразрових се из гуугъл и намерих едно файлче...в този архив има 2 файла, единият от които се явява нещо като SAVE на играта...та копирате ги поставяте ги в папката на играта(замествате като ви попита) и играете...всички нива и мотори са отключени...аз от месец се мъча и вече ми писна...а ако някой се наеме да ги мине всичките нива сам браво на него!
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                          Ммм това звучи яко! Дано да излезе скоро време някъде.
                          Та по въпроса за Motorama...голяма зарибявка наистина...с много усилия стигнах до 19 ниво...и аз не знам как...ноо ми писна...ама исках да видя и останалите нива таа...поразрових се из гуугъл и намерих едно файлче...в този архив има 2 файла, единият от които се явява нещо като SAVE на играта...та копирате ги поставяте ги в папката на играта(замествате като ви попита) и играете...всички нива и мотори са отключени...аз от месец се мъча и вече ми писна...а ако някой се наеме да ги мине всичките нива сам браво на него!
                          стигнах до 33 тото и нервите ми се стопиха окончателно...

Коментар

Направил съм игра на мото гп 2 през хамачи. Който иска да влиза мрежата в хамачи се казва mtx blqqq и паса е 5555 ако ще влзиате вижте ми АЙ-Пи-то от хамачито Не е офф-роуд ама

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
                              Еми незнам вие казвайте. Аз тъкмо си изтеглих MTX Mototrax-а така че съм готов и на двете за мрежа
                              Колега и аз си я изтеглих играта и я инсталирах, но когато искам да играя на нея ми изписва да поставя диск в устроиството, ако някой знае какво оште липсва кажете, защото не знам какво да правя! Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от djaleksei Преглед на мнение
                                Колега и аз си я изтеглих играта и я инсталирах, но когато искам да играя на нея ми изписва да поставя диск в устроиството, ако някой знае какво оште липсва кажете, защото не знам какво да правя! Благодаря предварително!
                                Изтегли си крак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X