Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-сетне компютърна игра като за нас!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: help

Първоначално публикуван от mmartinov
    Здравейте,
    Инсталирах си играта обаче при стартиране ми дава грешка
    дръпнах за втори път първия диск и пак ми даде грешка
    само на мене ли ми дава така
    MTX.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
    е това е ако някой може да помогне ще му бъда безкрайно благодарен
    Провери какви изисквания има играта към системата. Service pack ?, DirectX , драйвери и т.н.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

аз си инсталнах Cabela's Offroad Adventure 3 много зарибена игрица доста реална и няма големи изисквания Процесор-P3-550Mhz RAM-256MB-VIDEO CARD-G-FORCE 64MB голяма е около 600мб ГОТИНА Е
      My RiDe Is My LiFe

Коментар

ами мойта щайга е с дюрон на 1.2, 256 рам и вградено видео не знам кво става ама на пролет освен мотор и компютър ще трябва
        [img]http://www.real-mm.bg//Userbars/12%20.gif[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от краси
          Здравейте,
          MTX.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
          Провери какви изисквания има играта към системата. Service pack ?, DirectX , драйвери и т.н.
          ami az imam servis pak 2 direct X 9
          единствено видеото ме притеснява щот е вградено и сигурно е калпаво

Коментар

Първоначално публикуван от краси
            Здравейте,
            ami az imam servis pak 2 direct X 9
            единствено видеото ме притеснява щот е вградено и сигурно е калпаво
            откажи се
            на вградено видео свестни игри немогат да се играят, много от вградените видвокарти изобщо нямат 3D поддръжка, или ако имат е някаква псевдо, за скорост да не говорим, дори да тръгне някакси ще ти изкарва по 5-6 кадъра в секунда, което е крайно недостатъчно
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Вградените видео карти са само така...да се каже, че има видео карта. Както каза краси повечето нямат триизмерна поддръжка. Лично аз подканвам, който ще си купува видео карта - ATI Radeon. Пък и ако е с светкавично рендване още по добре

Коментар

Петре, ти да не стана рекламно лице на Ати
                Я кажи на Фриистайла - слуд счупването на джамовете - на второто - направи ли всички елементи? аз единия не мога хич да го направя и не мога да продължа нататък ...

А иначе играта има доста бъгове - като направих едно "Стопи" (изправих мотора на предна гума при спиране) и подънах под земята ... започна едно падане в отвъдното ... и ми отчете рекорд за скок - няколко хиляди фута ...
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

tatkobarba, така ще стане май. Нашите са решили да ме правят програмист. Аз и за такъв уча. Дори съм разделен от родното Карлово заради тва даскало.

Играта наистина има бая бъгове, ама то тва до някъде е хубаво. Онова на фристайла след прозорците, мисля че беше как те учат на акробатика. Минава се всичко Отдолу ти пише като скачаш кво да натискаш. Виш си контролите, може по погрешка да си разместил нещо

Коментар

Минавам всичко без едно - мисля, че предпоследното преди бакфлипа ... дори опитвам само него да направя ... ама не мога ...
                    Да не трябва някъде на ФриРайда да го упражнявам и някой да ми го покаже? - както ми показват как се прави бакфлип?

А то за програмиста - няма лошо ... и аз се изживявам като полупрограмист последните години айде като завършиш ще те вземем при нас
                    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/m...i/Screenshots/

Виште тоя линк, пичове. Малко е кофти качеството на скрииншотите, ама за тия дето не са виждали игрицата стига. Ще се зарибят и ще я дръпнат

Коментар

има и друга:FIM Speedway Grand Prix (2003г)

Коментар

Здравейте,
                          Абсолютно същото е и при мен на home PC-то и нямам обяснение.Вярно че видеото е вградено, обаче на лаптопа тръгва без проблем,а и там видеото е шернато.Единствено за което се сещам е РАМ-а-256 в къщи и 512 на лаптопа.Да не би да прави справка за свободен РАМ.
                          Краси, ти си бе човек.Дай някакво решение че малкия всеки път ми взима личния компютър!
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Гълъбине, ако картата ти е под 64 мб не тръгва...Независимо дали вътрешна или външна. От рама не е със сигурност- аз съм с 256 МБ РАМ и със 64 Джи-Форс(външна е) играта ми върви като по вода. Ако изброените неща ги имаш и неще да върви, пробвай да инсталнеш последната версия на DirectX

Коментар

Е именно!Картите са вградени и на 2та компа,но на големия 256 РАМ (-64 за видеото)=196!
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
                                Гълъбине, ако картата ти е под 64 мб не тръгва...Независимо дали вътрешна или външна.
                                е това обяснява нещата. Значи ще купувам видео

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X