Може ли да ми кажете заслужава ли си да вземам тази водоструйка http://www.emag.bg/vodostrujka-skil-.../pd/EFXKTBBBM/ . Ще я ползвам само да си мия мотора и гледам, че има 2 години гаранция. Заслужава ли си? В коментарите пише, че били доволни. Какво мислите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Водоструйка
Свий
X
-
От: Водоструйка
Прочети и тази тема, може да си избереш и друг модел: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162798
Коментар
-
-Вземай,не се чуди!
-Щом няма да работи професионално има живот да те "закопае"... Подмятам едно менте (за 60 лв) с което мия колите, а жената "пере" мокети и други боклуци вече 7 години. На ментето пише 1400 вата и 140 бара (замерих го-85 бара), но няма да лющи боята и си събаря калта.
Коментар
-
И как точно го замери?Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение-Вземай,не се чуди!
-Щом няма да работи професионално има живот да те "закопае"... Подмятам едно менте (за 60 лв) с което мия колите, а жената "пере" мокети и други боклуци вече 7 години. На ментето пише 1400 вата и 140 бара (замерих го-85 бара), но няма да лющи боята и си събаря калта.Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
- Монтирах на мястото на технологичната тапа манометър(на ментето не са сложили),и при работа се ВИЖДА! (Май друг смисъл има въпроса ВИ)Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнениеИ как точно го замери?
Коментар
-
От EMAG техника никога не бих си купил,в нета има стотици негативни мнения,че всъщност техниката е без реална гаранция,а уж само с право за 14 дневно връщане.Но конкретно за водоструйка,не мисля че е удачна покупка онлайн,защото при проблем сети се кой ще плаща многократно куриерските услуги
Коментар
-
Изказваш се неподготвен. Първо преди седмица телефона ми беше дефектен закупен от емаг и днес ми бе възстановен с нов без да плащам доставки и тем подобни. Второ дори и да стане нещо на водоструйката не плащам доставките и имат сервиз в Румъния. Трето може да взема втора ръка водоструйка, която ще е маркова. Ще видя какво ще правя
Коментар
-
колко часа дневно или седмично ще се използва? 2 часа нон-стоп стигат за да се разбере разликата... първо мотора, после двора, колата... и евтината след 2 часа е дотам...
P.S. дори и любителските* на Кархер - от 5 серия нагоре...
* познават се, че са жълти най-общо казано - професионалните не са.
Коментар
-
Всеки гледа от различен "ъгъл",-инструментите с които работя професионално са професионални,другите-хоби. ( печката,ютията,пералнята и т.н. в къщи, не са професионални,.... а работят).
Съвета ми е -вземи каквото решиш!
Коментар
-
А ти също не си подготвен. За е-маг мога ферман да напиша, но тук не е мястото. Само ще кажа, че съм техен бивш клиент, защото повече нищо няма да си купя. А това, което най-много ме дразни са рекламациите, които нямат нищо общо с тези 14 дниПървоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнениеИзказваш се неподготвен. Първо преди седмица телефона ми беше дефектен закупен от емаг и днес ми бе възстановен с нов без да плащам доставки и тем подобни. Второ дори и да стане нещо на водоструйката не плащам доставките и имат сервиз в Румъния. Трето може да взема втора ръка водоструйка, която ще е маркова. Ще видя какво ще правя
Опита ми с този онлайн магазин е доста горчив.
Относно водоструйките, аз ползвам една от три-четири години, и по спомен я взех от голям столичен хипермаркет за 100 лева. До момента нямам проблеми с нея. За домашно ползване не ти трябва някоя скъпа и маркова, защото и другите вършат работа
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар