Обява

Свий
Няма добавени обяви.

невероятно но факт - снимка на мотор преди да е произведен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: невероятно но факт - снимка на мотор преди да е произведен

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    Аз пък като прочетох мненията по тази тема, и се сетих за нещо друго! Ето примерно в Еди мото център се продава новото Кавазаки КЛХ 450, модел 2008г. пък сега, все още сме 2007г. Ами значи ако някой сега вземе че си купи този мотор и го регистрира и след, да речем, 4 години тръгне да го продава! Какво ще обяснява на евентуалните купувачи - "Ти, приятелю не го гледай талона че пише 2007г. , мотора всъщност е 2008г." !? Брейй как заради едното бързане човек да си купи нов мотор, след време може и лъжец да го изкарат! Ха сега де, да видиш ти какви размисли ме накачиха!
    И в магазина на КТМ в София има само 2008 модели така, че .....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      И в магазина на КТМ в София има само 2008 модели така, че .....
      Ааа ама ти си тарикат, зема си 2007г. та да не береш ядове после !
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Снимката е обработена нарочно. Неестесвен е надписа. Пък и какъв ли е бил цифровият фотоапарат 2000 година? Според мен това е снимка от телефон... Вижте колата - с регистрация ВТ...АК, която започна от преди около година и половина максимум 2.

Коментар

За мотора много не мога да кажа... но за снимката да! Снимката е с изтрит "Exif" каталог - това може да значи 2 неща - типа е на "ти" с дигиталните снимки /нещо АДСКИ ме съмнява / или е минала през компютър с "VISTA", където /имам предвид "VISTA" като операционна система глобално/ по незнайни причини от Майкрософт са решили, че от такива каталози няма нужда... Снимката е правена най-вероятно тази година... мога да си дам труда да я разгледам като HEX... но май всички разбраха какво искаше да каже Димитър!

Простете... не зацепих, че "Exif" каталози не това с което се занимавате тук... ето скрийнове от снимка ъплоудната от Краси и самата снимка от офруод българия!
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от господин никой; 20-09-07, 21:37. Причина: typo - again...

Коментар

Еееее, и тази тема се изчерпа , след на колегата професионалното разобличаване
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Снимките в мобиле.бг при качването се обработват от системата на сайта и може би там се губи информцаията. Не се използва оригиналния файл, който носи тази информация. Но ако трябва да продължим с разследването , на последната снимка виждам модел автомобил вляво, който според мен е доста по-нов модел от 2000г.

Коментар

Така наречения "Exif" каталог не можеш да го махнеш без специална намеса... Пък и това не е единствената снимка от мобайла, която съм проверявал за това онова... Обикновенно професионалните софтуери оставят т.нар цифров подпис /това е най-близкото до сигнатура, за което се сещам/ за да се проследят правата на фотографа! Т.е. ако снимката е с комерсиална цел - да може да се докаже от кой и кога! Освен този каталог има и други начини - с HEX... но това си е къртовски труд... а утре /всъщност вече днес/ съм на работа! П.С. На практика от мобайл-а НЯМАТ право да махат каталога!

Коментар

Tова с датата, мотора и на колко километра с кросарката са бели кахъри. Аз отидох да купувам "ПЕРФЕКТЕН мотор" Huskvarna 650. - Това което видях определено не беше ПЕРФЕКТНО.
                  А който поне малко разбира от ендура вече се търкаля по земята от смях, защото от Huskvarna никога не са произвеждали такава кубатура.
                  При по обстойния оглед установих, че това си е Huskvarna 440 с двигател от KLR 650. Рамата отрязана и удължена с 4 см. за да съберат доста по обемния двигател. Поне заварките даги бяха позашкурили малко, преди да ги боядисат с ШАГРЕ.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Януари, в 19:20 не може да има такива сенки от слънчеви лъчи. Просто фотоапарата не е сверяван.
                    “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                    Б.Франклин

Коментар

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
                      Януари, в 19:20 не може да има такива сенки от слънчеви лъчи. Просто фотоапарата не е сверяван.
                      Какви сенки бе Шерлок? Аз съм сериозно разтревожен за листата на дърветата, обаче не е в това въпроса.

"На Балканите живее едно тъмно и лукаво племе, наричащо се БЪЛГАРИ. Много краде и много лъже." - не помня къде съм го чувал това.
                      Снощи гледах по ТВ-то кво писали германските туристи от ГДР-то на картичките които са пращали от Черно море - "...Напрежението е по-голямо отколкото на работа, защото постоянно трябва да се внимава да не те измамят.....цените са ужасни...условията са лоши..."
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                        Какви сенки бе Шерлок? Аз съм сериозно разтревожен за листата на дърветата, обаче не е в това въпроса.

"На Балканите живее едно тъмно и лукаво племе, наричащо се БЪЛГАРИ. Много краде и много лъже." - не помня къде съм го чувал това.
                        Снощи гледах по ТВ-то кво писали германските туристи от ГДР-то на картичките които са пращали от Черно море - "...Напрежението е по-голямо отколкото на работа, защото постоянно трябва да се внимава да не те измамят.....цените са ужасни...условията са лоши..."
                        Е за това си говорим, а не за каталози, сенки, листа и други неща!

Коментар

Ми те нещата май не са се променили много много от тогава
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...771&f1=details
                            гледам и не вярвам на очите си - мотора е обявен че е произведен юни 2001г. а датата на снимката му е януари 2000г.
                            айде после разправяйте ми че не може да се пътува във времето
                            Кое му е невероятното.

Коментар

Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнение
                              Кое му е невероятното.
                              Ам де да знам... вече се обърках "Совите не са това което са"
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Че не е сверена датата, не е! Че не е януари се вижда! Че мотора е от старото поколение на КТМ е повече от ясно ( "обратна" манивела, верига, резонатор, заглушител и т.н.) Задното окачване е от старата система с линкове а КТМ я изоставят през 98г. Бялото е цвета на КТМ-ите преди 94г (95 за някои модели).
                                По въпроса със снимките на колата - аз ли съм сляп или там мотор няма? Как тогава да знам че са снимани по едно и също време?!?
                                Аман от лъжци и измамници на дребно!!!
                                Последно редактирано от iva_kx; 21-09-07, 15:54.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X