Обява

Свий
Няма добавени обяви.

невероятно но факт - снимка на мотор преди да е произведен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• невероятно но факт - снимка на мотор преди да е произведен

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...771&f1=details
    гледам и не вярвам на очите си - мотора е обявен че е произведен юни 2001г. а датата на снимката му е януари 2000г.
    айде после разправяйте ми че не може да се пътува във времето
    2010 CRF 250 R

До: невероятно но факт - снимка на мотор преди да е произведен

Идеята криво - ляво я бива. Вземай и пиши сценарий. "Особеностите на националната търговия".

Коментар

Да, а на последната снимка на пежото, в заден план се вижда мицубиши което е модел мисля от тази година
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

да не мислиш че всички си сверяват часовниците/датниците на фотоапаратите преди да снимат

Коментар

за КТМ няма невъзможни неща
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тоя мотор си е чист пътешественик във времето

Коментар

Е те тия цифрови апарати и в затвора може да те вкарат.Крий датата чиста работа.
              Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Първоначално публикуван от e100 Преглед на мнение
                Е те тия цифрови апарати и в затвора може да те вкарат.Крий датата чиста работа.
                Възможно е да не е настроена правилно датата на апарата (само възможност)
                Лично на мен ми е по-интересно откъде се знае, че е на 6000км Кросарките нямат километраж
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Абе мани датата на фотоапарата - кой си играе да я настройва преди всяка снимка.
                  Сложното в ситуацията е, че мотора е прозвеждания през 1993г. KTM SX125.
                  Особеностите на националната ни търговия са много особени
                  2010 CRF 250 R

Коментар

остави това ами като кажеш на продавача че си му открил финта и чак на бой започват да налитат
                    кълнът се в баща и майка
                    BMW X6

Коментар

Абе кво сте се вторачили в некоя и друга година, това да ви е проблема аз съм присъствал на продажбата на телевизор в Дупница от тези дето ги изхвърлят на улицата в Италия и който го вземе негов е. Та продавача се кълнеше, че е чисто нов /поне 15 годишен/ на един купувач и му обясняваше, абе човек телевизора е чисто нов, този телевизор СЛЯП човек го е гледал.
                      Мога да се подпиша в това си изказване ако някой сметне, че е ВИЦ.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Абе кво сте се вторачили в некоя и друга година, това да ви е проблема аз съм присъствал на продажбата на телевизор в Дупница от тези дето ги изхвърлят на улицата в Италия и който го вземе негов е. Та продавача се кълнеше, че е чисто нов /поне 15 годишен/ на един купувач и му обясняваше, абе човек телевизора е чисто нов, този телевизор СЛЯП човек го е гледал.
                        Мога да се подпиша в това си изказване ако някой сметне, че е ВИЦ.
                        В Дупница е така
                        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                        Суперскан България www.decbg.com
                        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от VeshteR Преглед на мнение
                          остави това ами като кажеш на продавача че си му открил финта и чак на бой започват да налитат
                          кълнът се в баща и майка

Отиваме с Митков да купуваме един РМХ и той нали всичко вижда, казва на продавача - "я, този мотор беше на състезанието в Троян " , а оня отговаря - "неееее, няма такова нещо". Обаче забравили да махнат свинските опашчици с номерца, които контролите вързваха на кормилото
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Аз пък като прочетох мненията по тази тема, и се сетих за нещо друго! Ето примерно в Еди мото център се продава новото Кавазаки КЛХ 450, модел 2008г. пък сега, все още сме 2007г. Ами значи ако някой сега вземе че си купи този мотор и го регистрира и след, да речем, 4 години тръгне да го продава! Какво ще обяснява на евентуалните купувачи - "Ти, приятелю не го гледай талона че пише 2007г. , мотора всъщност е 2008г." !? Брейй как заради едното бързане човек да си купи нов мотор, след време може и лъжец да го изкарат! Ха сега де, да видиш ти какви размисли ме накачиха!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Аз пък като прочетох мненията по тази тема, и се сетих за нещо друго! Ето примерно в Еди мото център се продава новото Кавазаки КЛХ 450, модел 2008г. пък сега, все още сме 2007г. Ами значи ако някой сега вземе че си купи този мотор и го регистрира и след, да речем, 4 години тръгне да го продава! Какво ще обяснява на евентуалните купувачи - "Ти, приятелю не го гледай талона че пише 2007г. , мотора всъщност е 2008г." !? Брейй как заради едното бързане човек да си купи нов мотор, след време може и лъжец да го изкарат! Ха сега де, да видиш ти какви размисли ме накачиха!
                              Абе който разбира - няма да зададе такъв въпрос
                              2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X