Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
    Каква мъка, иска хубава гума и пуна газ.
    Алекс в момента е с подходящата гума,дай му идеята.

Коментар

От: В сняг кой е по добрия 2т или 4т.

Дай клип на каране в метър, снимки не важат. Щото никъде не се вижда движение на мотор при метър сняг.
      EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        Ехоооо добре че ви направих партина с цвайката.
        Направил си дръжки,снимката е от големия сняг преди две години,тогава беше сериозен не като тази година един молив.

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
          Дай клип на каране в метър, снимки не важат. Щото никъде не се вижда движение на мотор при метър сняг.

Като падне сняг че ми дойдеш за оператор само клипове да правиш. Аз съм 100% амаТИор не мога да карам и да снимам.

http://www.youtube.com/watch?v=SdcE7...yer_detailpage
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Е това клипче просто ме накара да ръкопляскам даже. Евала Стояне!

И Живота има много интересни клипчета с монолози от стария балкан! Нека подбере някое подходящо и да пусне Въобще такива клипчета развеселяват обстановката в студената зима ... която пък все още не е настъпила и малко подранихте с тея теми.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Е няма на какво да се ръкопляска, човека седи на сега и не потъва в този един метър. За какъв сняг говорим и за какво каране по сняг.
              EXC TPI 2019

Коментар

Е няма на какво да се ръкопляска, човека седи на сега и не потъва в този един метър. За какъв сняг говорим и за какво каране по сняг.
                Дай да те видим колко си добър ти с ямахата поне 1 снимка Такива карачи зная много където само пишат

Коментар

Искаш да забия мотора в един метър сняг и да се снимам до него, няма смисъл да правя вашите номера и да се самозалъгвам как карам в един метър сняг. По твоята/вашата логика мога да отида някъде на полюсите и да се бия в гърдите, че карам върху километри лед покрити с много сняг Аре качете един клип как дерете по някоя стръмна пътечка в 20см сняг да се посмеем малко
                  EXC TPI 2019

Коментар

Искаш да забия мотора в един метър сняг и да се снимам до него, няма смисъл да правя вашите номера и да се самозалъгвам как карам в един метър сняг. По твоята/вашата логика мога да отида някъде на полюсите и да се бия в гърдите, че карам върху километри лед покрити с много сняг Аре качете един клип как дерете по някоя стръмна пътечка в 20см сняг да се посмеем малко
                    По тая ПЪТЕЧКА където са снимките ела да ми покажеш колко можеш на сухо като не искаш да забиваш мотора в сняг

Коментар

http://https<br /> ://www.facebook.c...9337340&type=3
                      Тука,Руди кара по 50-60 см пресняк ,но така и неможахме да пробием тогава....ще тикам мотора ли,че аз да не съм му роБ ***само ако му скъсам ланеца може и да се напънем малко , абе да не дава Господ никумо тикане на мотор, ако много му се иска да си резне картонен макет на маторя и да си го разнася докато се почувства шен.
                      Нищо лично към Стоян и Христо,защото това е моето отношение ,към снежните емоции.

Коментар

Интересното в случая е наградата да се снимаш до къде си успял да стигнеш с мотора,защото ако познаваше нашите местности щеше да ти е ясно как се стига до там.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                          Интересното в случая е наградата да се снимаш до къде си успял да стигнеш с мотора,защото ако познаваше нашите местности щеше да ти е ясно как се стига до там.
                          Не Животе много ще ми е интересно да го видя chavetoo по Кърнарската ПЪТЕЧКА без сняг . Тогава ще направя много клипове

Коментар

Първоначално публикуван от Ionko Mirchev Преглед на мнение
                            http://https<br /> ://www.facebook.c...9337340&type=3
                            Тука,Руди кара по 50-60 см пресняк ,но така и неможахме да пробием тогава....ще тикам мотора ли,че аз да не съм му роБ ***само ако му скъсам ланеца може и да се напънем малко , абе да не дава Господ никумо тикане на мотор, ако много му се иска да си резне картонен макет на маторя и да си го разнася докато се почувства шен.
                            Нищо лично към Стоян и Христо,защото това е моето отношение ,към снежните емоции.
                            https://www.facebook.com/photo.php?v...9337340&type=3

Коментар

Трасе за мото крос от времето на Ален Делон , края на 70-те години.

В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

[QUOTE=hristo jivota;2309699]
                                Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
                                Не знам от къде се извъди такъв кръстник тоя Живко.

Светльо единствените които са излизали от там са Севлиевци,ама как и по какъв начин не е важно,важното е че те са първи,съгласен ли си.
                                Лично аз и ти помагахме да избутат моторите до горе,или си забравил.Аз по твоята логика ще излезна със сърнето и на Еверест.
                                На офроуд състезанията да не би да е разрешено,някой да ти помага.Буташ,носиш,но сам.
                                Поздрави на севлиевската група,не искам да обидя никой от тях,приятели сме,но въпроса е принципен.При условията в момента може би и те ще я качат,защото си карат момчетата,но тогава не успяха.Всъщност никой не бе успял до скоро.
                                Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X