Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Май само така караш

[ATTACH=CONFIG]636232[/ATTACH]
    Kak можа да се изтърсиш 1000лв. и да си разкараш хубавия матор, за тея пари щеше да си вземеш още пет Сузака, а у на Чинела ботора се огледа, май и ти ги правиш същите грешки
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
      И тази е стойностна,прясна прясна от Узана,добре че поне имам хубави чувства към газките,ако беше с някое корито ктм-карам,тикам,бутам щеше да има доста смях.
      Гаската стигна до тук не бутам а я държа мразя да бутам Точно тук ти и твоето екстремно моторче няма изобщо да стигнат до кадър Залагам гаската
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

А между другото имам пътека за теб 500метра 3часа аз я качвам с това изнимало но ти с твоето на дали

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050217.JPG
Прегледи:2
Размер:164.6 КБ
ID:5526162

Коментар

Пачароз, спря ми дъха с тая машина ! Идвам и я вземам, ама ако не е повече от 1000 лв. Или минаваме на бартер - предлагам куца цвайка или умряла Бета

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
            Пачароз, спря ми дъха с тая машина ! Идвам и я вземам, ама ако не е повече от 1000 лв. Или минаваме на бартер - предлагам куца цвайка или умряла Бета
            Винаги ще се разберем с теб.

Коментар

А между другото имам пътека за теб 500метра 3часа аз я качвам с това изнимало но ти с твоето на дали
              Ти зарежи майтапа ама наистина тази верания се движи.
              А относно пътеките не знам кога ще ти уври главата че която и да е пътека да караш и да я качиш аз също ще я кача.

Коментар

колко пари си я вззел

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  Kak можа да се изтърсиш 1000лв. и да си разкараш хубавия матор, за тея пари щеше да си вземеш още пет Сузака, а у на Чинела ботора се огледа, май и ти ги правиш същите грешки
                  Сузука си е още у нас,не съм се разделил с него.
                  Ами ти Вожде,поне теб те мислих за сериозен човек,как успяха да те прекарат да си вземеш издънено корито с марката КТМ.

Коментар

Пачароз гледай тук какво се случва,не е като ТМ-а да плува на дъното.

Коментар

Абре ти е трябвало да станеш поп само пътеки кръщаваш.Кавал съм такива където ти с ХТо не можеш да ги спуснеш.
                      Не знам от къде се извъди такъв кръстник тоя Живко.[QUOTE][Това да ти прилича на пътека,казах пътека,а между другото Севлиевската качвал ли си я/QUOTE]И нашите пътеки започна да кръщава,а севлиевци не успяха да я качат,качиха я други и то единия с кросов мотор другия сВР.
                      След като от незнам колко години ми обяснява как Ямахата е най-скапания мотор и най-добрия е ЕХС300,той си купи Ямаха и развали на Чинела хубавата тема,където можеше да научи нещо.Просто.........
                      Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

[QUOTE=yaha_yamaha;2309686]Не знам от къде се извъди такъв кръстник тоя Живко.
                        [Това да ти прилича на пътека,казах пътека,а между другото Севлиевската качвал ли си я/QUOTE]И нашите пътеки започна да кръщава,а севлиевци не успяха да я качат,качиха я други и то единия с кросов мотор другия сВР.
                        След като от незнам колко години ми обяснява как Ямахата е най-скапания мотор и най-добрия е ЕХС300,той си купи Ямаха и развали на Чинела хубавата тема,където можеше да научи нещо.Просто.........
                        Светльо единствените които са излизали от там са Севлиевци,ама как и по какъв начин не е важно,важното е че те са първи,съгласен ли си.

Коментар

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
                          Не знам от къде се извъди такъв кръстник тоя Живко.
                          Светльо единствените които са излизали от там са Севлиевци,ама как и по какъв начин не е важно,важното е че те са първи,съгласен ли си.

Верно е, първи са излизали, ама няма да са единствени.
                          Сам я изкарвам почти до края, с малко помощ от приятел и аз ще я кача.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SL556511.jpg
Прегледи:1
Размер:184.0 КБ
ID:5526540
                          Yamaha WR 200

Коментар

Сузука си е още у нас,не съм се разделил с него.
                            Ами ти Вожде,поне теб те мислих за сериозен човек,как успяха да те прекарат да си вземеш издънено корито с марката КТМ.
                            Meн ми е служебен, на харизан кон нали знайшшш...
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                              Верно е, първи са излизали, ама няма да са единствени.
                              Сам я изкарвам почти до края, с малко помощ от приятел и аз ще я кача.
                              [ATTACH=CONFIG]636999[/ATTACH]
                              Виж хвани Сава,той и без това имаше желание да я мине с тармък да махне шумата,честно казано тогава може и да имаш някакъв шанс.
                              Иначе до където си снимал мотора е магистрала,от тук нагоре си е мъката.

Коментар

Виж хвани Сава,той и без това имаше желание да я мине с тармък да махне шумата,честно казано тогава може и да имаш някакъв шанс.
                                Иначе до където си снимал мотора е магистрала,от тук нагоре си е мъката.
                                Каква мъка, иска хубава гума и пуна газ.
                                Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X