Наскоро си купих следния мотор .. http://imageshack.us/photo/my-images...mag0242zi.jpg/ Карал съм малко мотори,първи ми е и съм начинаещ в този спорт.Когато го купувахме ми казаха,че е 125цц,но във фактурата пишеше 200 Rm.Затова по изчисления си мисля,че е бил ендуро 200цц,защото кривката на ауспуха е по-голяма.Разгледах снимки и сигурно е Suzuki Ts 200 и от ендуро е направен на крос.Задната му зъбчатка е доста по-малка от нормален кросов мотор и затова искам да попитам откаде мога да разбера какъв размер зъбчатка му трябва за 200цц,защото тази с която карам е голяма долу-горе колкото дисковата му спирачка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за Suzuki TS 200
Свий
X
-
От: Мнение за Suzuki TS 200
RM 125 е с венци 12-49, 12-50,12-51, в зависимост от годината на производство, а TS 200 е само 15-39
Също така TS 125 е с повече варианти, но около твоята година са с 15-50
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
По снимки мотора ти изглежда на един модел TS 200RM, който аз лично никога не съм виждал на живо
Все пак дали е РМ или ТС няма толкова значение, важно е състоянието на машината. Все пак се сещам, че РМ 200 няма, така че ако си сигурен, че мотора ти е 200сс,то тогава отговора е ясен
SUZUKI DRZ SuperMoto
Коментар
-
Да, ама двигателя е 125.Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеПо снимки мотора ти изглежда на един модел TS 200RM, който аз лично никога не съм виждал на живо
Все пак дали е РМ или ТС няма толкова значение, важно е състоянието на машината. Все пак се сещам, че РМ 200 няма, така че ако си сигурен, че мотора ти е 200сс,то тогава отговора е ясен 
Yamaha WR 200
Коментар
-
Сигурен съм, че е 125. Но все пак, най-лесно можеш да погледнеш цилиндъра (двигателя) отстраната на скоростния лост.Първоначално публикуван от brwar Преглед на мнениеМай наистина е 125,защото на 200 веригата е 520,а моята е 428 или не ? Как мога да разбера колко кубика е?
Там пише колко е. Трябва да пише 124 или 125.Yamaha WR 200
Коментар
-
Кубатурата за сега никой не може да я установи, така че може би е някъде по средата
Иначе колегата за веригата е прав и щом е 428, значи сигурно е 125сс. Абе май най-важното го знаем, а именно че мотора е сузана, другото за подробности
Или може и да не е сузуки 

SUZUKI DRZ SuperMoto
Коментар
-
haha
на цилиндъра не пише изтрито е ,иначе с един приятел си мислихме,че е било ендуро 125,карано е с А1 кат. ,затова е изтрит двигателя и после е направен на крос и си е 200 кубика
.Не съм виждал 125 с такъв голям уширител на ауспуха.А пък този мой приятел имаше Rm 125 и каза че двигателя е по-голям от неговия и за това не знам.. ..
Коментар
-
Ауспусите на ендуро 125 и крос 125 са различни. Както и самите двигатели. Нормално кросов 125 да е по-малък от ендуро... направи малко повече снимки де, само гадаем така...Първоначално публикуван от brwar Преглед на мнениеhaha
на цилиндъра не пише изтрито е ,иначе с един приятел си мислихме,че е било ендуро 125,карано е с А1 кат. ,затова е изтрит двигателя и после е направен на крос и си е 200 кубика
.Не съм виждал 125 с такъв голям уширител на ауспуха.А пък този мой приятел имаше Rm 125 и каза че двигателя е по-голям от неговия и за това не знам.. ..Yamaha WR 200
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар