Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да или не на скутерите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: да или не на скутерите

е ти от 16г. до 18г. ама аз от 13 до 14

Коментар

Не на скутерите...

Скутерите са с доста нисък център на тежеста, май... и искат доста гладък път... ако трябва да съм откровен - предпочитам даже МТБ пред тях!

Коментар

Re: Къде да намеря снимки от преходи и оффроуд?

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
        аз пък на времето се научих да карам на задна със скутер-сузуки лове беше модела 8коня..вървеше на едно колело до 70 км час :
        Митков с такъв скутер до 70 км/ч на задна ???? http://www.is.svitonline.com/sat/img_new/love.jpg wow ти си си бил маисторче
        [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

а-не беше такова-с кръгъл фар беше -май по нов модел тва още по дърто ми се вижда
          и..мноо вървеше а това май е някакъв по слаб модел

Коментар

И аз като по малък бях доста луд с моето МБК ... това може да го потвардят всички "ЕГОИСТИ" , точно по това време дето имах това МБК то беше едно от най-хубавите моторетки тук и доста гаджета извозих с него ( до сега с КМХ не съм извозил нито едно гаже ) . Имал съм незабравими моменти със скутера , ние се събирахме по 8,9 скутера и си правих ме разходки по двайсетина км. в едната посока до някоие село ( или до някои близак град ) спирах ме до някое кафе там пиехме по кола и газ обратно ... направо съм бил на 7-то небе от кеф като почна да ги надминавам един по един с бясната скорост от 70 / 80 км.ч. С течение на времето почнах да го подкарвам и на задна и на предна гума , после почнах и по гората да го катеря и след това си взех КМХ и повече не съм го пипал , само от време на време го припалвам за да отида до някаде на близичко ... Абе от първия мотор спомените винеги са незабравими и несравними , такаче каквото и да изберете за първи мото / скутер , трябва да му се кефите максималко и да извличате най-голямото удоволствие от него
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Re: Да или не на скутерите

Ооо скутер РЛЗ ! ! ! ! Аз до сега ( преди ямахата и преди ЧЗ-то ) съм имал 3 скутера !

Коментар

Папи, пробвай със скутер първо, за да свикнеш да пазиш равновесие, да знаеш колко газ да даваш и тн ... Но ако искаш да свикнеш от начало още от ранна възраст да се учиш на крос, по добре започни с 50сс ендуро (да е със скорости за да свикнеш и с тях). После можеш да си вземеш и по-голям.
                [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

ами аз ся си карам един скутер Пежо Спийдфайт и си варви доста прилично ама ся мисля да си взема некфо ендуто ама нема пари и ще си карам скутерчето и мога да потвърдя че е голям кеф с него

Коментар

Още ли се чудиш ?

Коментар

Земи си Априлия RX кат мойто 50 куб, моето е на 75 направено. Хем ще се научиш да караш, хем върви много.
                      [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

До: Да или не на скутерите

даааа...и моята кариера на моторист започва със скутер..луда работа.Като се замисля колко сам карал Ямаха минт на задна гума, колкото и слабо да жи изглежда ... а пък моито беше много запазено

Коментар

Не бих казал че скутера е добро начало за начинаещ,аз самия съм се учил на балканче 50 куб. друго си да се свикне с мотор със скорости!
                          А за скутера,той е измислен за жените,да си ходят на пазар с него
                          Надявам се някой да не се обиди от мнението ми
                          NO PAIN NO GAME!
                          Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                          gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Не може да кажеш обаче, че тези новите спортни скутери дето наизлязоха скоро , са за пазар !

Коментар

Важно или не, скутерите започват да се налагат като тип мотоциклети, а не мотопеди. Наистина малките са си "пазарни" колела с двг, но големите "параходи" дето ги напускаха на пазара, са си чисти туристически машини. Има 750 кубикови скутери с автоматични скорости и т.н., които са по-тежки от Африката и с всякакви екстри като Голд Уинг на Хонда.
                              Има хора, които предпочитат само и единствено да карат скутер, моторите не им харесват и производителите се стремят да хванат и тази пазарна ниша.
                              Лично за мен скутера е просто едно недоразумение, но това не означава, че няма място на пазара и че всички мислят като мен.

Коментар

Аз пък започнах от MZ, после Kawazaki GPZ750, за кратко време Honda VFR750, а сега се движа из София с Ludix Blaster 50 cc! А не съм лишен от коли и средства!

Със скутер и умно каране, скутерът е Номер 1 в града! Наточените пили, карани от откровени донори са нещо супер готино на пистата, но не могат да се мерят със скутерите по "излизане на първа линия на светофара".

Карайте умно и ще се радвате на "телепортация" дори и в най-трудния трафик!

Т.
                                Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X