До: Да или не на скутерите
Относно скутерите , да не съм чул нищо лошо за тях
и то особено след като на скоро един пич ми "скри каската" с неговите изпълнения
! Значи с пича се засекохме много случаино , тои си кара скутра (yamaha jok 3 ) и аз го виждам и го надминавам съответно на задна ( за да се изкелешим ) . и спирам при едни мацки и почвам да си говоря с тях и след 2 мин. тои идва и ми вика "еии много добре караш на задна" и се заговорих ме и му викам , че в моя град (бях в съседен град) има пичове с такива скутери които карат на задна и тои ми вика " ами и аз се пробвам нещо " и аз му викам аее даваи и тои пали и със самото тръгване прави завои от 180 градоса на задна гума и отпрашва в точка ... знаете ли ква ми беше физиономията 

! покара около 300 / 400 метра на задна и почна да се връща , пак на задна ... и на около 20 / 30 метра набива предна спирачка и подкарва мотора до мен на предна гума ... просто останах удивен от това момче !!! Сега сме приятели и го уговарям за ендуро , тои иска писта , ама аз съм много настоичив и маи ще прибавя един наистина добър моторист в ЕГОИСТИТЕ
Относно скутерите , да не съм чул нищо лошо за тях

Коментар