Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Снимки на вашите ендурa
Свий
X
-
До: Снимки на вашите ендурa
Къде гоПървоначално публикуван от V-POWER Преглед на мнениеЕТО ГО И МОЯ

[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Аз ти предлагам просто да си смалиш снимкатаПървоначално публикуван от V-POWER Преглед на мнениеняма да стане много е голям формат 3648 на 2736
ще трябва с телефон даго снимам СОРИ

[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Нали Боби(V-POWER) ми е приятел та ето го и него...Днес му направихме тест 50км в яко кал и мотора е супер....Първоначално публикуван от V-POWER Преглед на мнениеняма да стане много е голям формат 3648 на 2736
ще трябва с телефон даго снимам СОРИ

MG RACING
Коментар
-
сега сам я пратил на станислав да я качиПървоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнениеАз ти предлагам просто да си смалиш снимката
Коментар
-
Много готина машинка, и аз съм мераклия на една такава, но просто не ми е по силите..[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Коментар
-
Честито,най мощното ендуро от този клас.Първоначално публикуван от tchoumpov Преглед на мнениеВ друг форум питах някой знае ли как се държи XR650R из черното ама никой нищо не писа.та ето и моята машинка(снимките са още от щатско)па като дойде и я покарам сам ще разбера
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар