Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки на вашите ендурa

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Снимки на вашите ендурa

Първоначално публикуван от cenvi Преглед на мнение
    Ето я и моята баба яга XLV 750 R малко стара но вечна
    Не знам дали е само при мен, но снимките не се виждат
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от tchoumpov Преглед на мнение
      В друг форум питах някой знае ли как се държи XR650R из черното ама никой нищо не писа.та ето и моята машинка(снимките са още от щатско)па като дойде и я покарам сам ще разбера
      Майко! Т'ва към копач е... честно казано, ако пренебрегнем KTM-а супер ендурото, който ми е съкровенна мечта, това го поставям на 2-ро място! Супер е евала дано по скоро ти пристигне и без аварийно!
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
        Ето и някоя снимка на моя "дзвер"
        Извинявам се че го коментирам тук , но твоя мотор маи има нужда от нов заден амортесьор , много нисичак ми се вижда на снимката дето го караш
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
          Извинявам се че го коментирам тук , но твоя мотор маи има нужда от нов заден амортесьор , много нисичак ми се вижда на снимката дето го караш
          Днес мотора ми беше буквално почти целия разглобен... смених някои неща... гледах и амортесьора, за смяна е, натегнат е до край, но изглежда нисък, но нямам пари тоя сезон така ще карам другата зима ще збера пари за нов. Събота - неделя като привърша ще пусна снимки, ако разбира се го довърша, щото има и резервоар за изправяне и боядисване ще видим дали ще смогна...
          KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
            Днес мотора ми беше буквално почти целия разглобен... смених някои неща... гледах и амортесьора, за смяна е, натегнат е до край, но изглежда нисък, но нямам пари тоя сезон така ще карам другата зима ще збера пари за нов. Събота - неделя като привърша ще пусна снимки, ако разбира се го довърша, щото има и резервоар за изправяне и боядисване ще видим дали ще смогна...
            Daniel Gyorev струва ми се, че CECO_KANGOTO говореше за моя заден амортесьор
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Daniel Gyorev струва ми се, че CECO_KANGOTO говореше за моя заден амортесьор
              Все тая и двамата трябва да купуваме
              KTM Fen

Коментар

Все тая и двамата трябва да купуваме
                така си е

Коментар

така си е
                  За моя не съм 100% сигурен щото и грам понятие си нямам от амортесьори, може само пружината да е износена и да се замени...
                  KTM Fen

Коментар

За моя не съм 100% сигурен щото и грам понятие си нямам от амортесьори, може само пружината да е износена и да се замени...
                    Като натиснеш задницата колкото се може по силно и я пуснеш рязко, ако подскочи няколко пъти значи амортесьора е свършил и си останал само на пружина! Пружината като се "умори" обикновенно се чупи, ама това се случва много рядко и на по-натоварени мотори!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                      Като натиснеш задницата колкото се може по силно и я пуснеш рязко, ако подскочи няколко пъти значи амортесьора е свършил и си останал само на пружина! Пружината като се "умори" обикновенно се чупи, ама това се случва много рядко и на по-натоварени мотори!
                      Аз днес направих точно това и когато пуснах задницата рязко тя не се вдигна над това положение, в което беше преди да е натисна и не подскачаше, но и на мен ми изглежда доста нисък (особенно когато се качат двама). Аз още съм новак с моторите и най-вече с ремонтите, но ще видя ако може ще го вдигна малко

Коментар

Натегни пружината ( под или над нея трябва да има гайка и контрагайка)! Ако вече е натегната до край, търси по-твърда пружина! Цвета показва твърдоста на пружината, ама сега не помня какви бяха цветовете според твърдостта!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

МИ проверих, явно трябва по-твърда пружина да търся... от къде да намеря и имат ли размери, видове...
                          KTM Fen

Коментар

еее честито за ХР за мен едни от наи добрите мотори и аз мисля следва6тия мотор да е ХР ама 400... пак честито мн здрави мотори!!!
                            [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Ето я и мойта торонага 125 ,4т като за начинаещ мисля, че е добре; 10. 2007 г. само на 320 км. и в неделя сам си смени маслото насред гората.(помнете,каманите в гората винаги са по здрави от двигателя)
                              Прикачени файлове
                              LZ2STI

Коментар

И това също е наше дело; двигател МZ трофи 150 и какво ли още не; всичко ни излезе 1000 лв. и 4 години от време на време.
                                LZ2STI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X