Брей мноо яки разходки ставали в Габрово. И скам и аз да дойда някой път, ама наскоро си зех мотор и ся съм на легло. Но много ми харесаха вашите разходки.
Всичко хубаво и все безаварийно да е!
[URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=433"]Денем почивай, за да може нощем да се наспиш.[SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
Аиде утре да се постегнете и в 8.00 да сме на линия на Лук-оила.Нещо май сме се отпуснали и да покараме.Смятам че до Ботев ще има доста пепел обаче така ще е.
Аиде утре да се постегнете и в 8.00 да сме на линия на Лук-оила.Нещо май сме се отпуснали и да покараме.Смятам че до Ботев ще има доста пепел обаче така ще е.
Джарта за лента за фотоапарата не ти се досвидя ама за мастило да драснеш по някой ред се стисна ей..къФ човек си бре..
Иначе много красиви места сте хванали...браво за ентусиазъма и на колежката също.
П.П. Даже като за габровец бая големи снимки си пуснал чак ме учуди...!!!
Джарта за лента за фотоапарата не ти се досвидя ама за мастило да драснеш по някой ред се стисна ей..къФ човек си бре..
Иначе много красиви места сте хванали...браво за ентусиазъма и на колежката също.
П.П. Даже като за габровец бая големи снимки си пуснал чак ме учуди...!!!
Коментар