Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от s4f Преглед на мнение
    Ненка, мутките са като запънат пищов само им свиркаш имат и кючечиики огън и пламък 0898986794-шефа им
    Може да си повикаме и по учен оркестър,от Мутките.И там сме с връзки

Коментар

Я пикапче.

Коментар

Джарта рейсинг сервиз данеби да си отворил. Ако е така ти ставам клиент до гроб нищо че е бета
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Джарта рейсинг сервиз данеби да си отворил. Ако е така ти ставам клиент до гроб нищо че е бета
          По вероятно да не е отворил,ами да ги е повикал,да му оправят мотора,че на това зверско каране нищо неможе да устои,дори и ново.

Коментар

Първоначално публикуван от deniss Преглед на мнение
            Това кой го реши че нещо на мен не мие ясно след като има членове на клуба на които членският внос не стига за половин куверт. И нещо управителния съвет ми се губи!?
            Това за банкетчето го решихме още на миналото събрание на клуба.А за куверта да е безплатен за членове на клуба ,аз мисля че е правилно ,а който не си е плащал членския внос и няма желание да го направи сега на това събрание в края на този месец, за което Вера ще пусне известия на всички членове,значи в края на годината ще бъде заличен като такъв.
            Сега за тази година може да направим изключение ,защото всички които се събрахме в началото когато да регистрираме клуба бяхме учиредители ,а след това останахме по малко хора които желаеха на истина да останат членове и да работят за просперитета на клуба.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              Като ще е гарга да е рошава:
              На банкета,ще се раздават надгради от мен,за изяви във форума.Джартони дръж се
              Колко места е капацитета,на кръчмичката?

Момчета дайте малко повече информация,ако е възможно.Час,къде точно се намира,има ли условия(отопляват ли се добре спалните помещения),че мисля да взема жената и детето.
              Места има за нощувки ,остава само да наберете показания телефон и да резервирате ,ако не стигнат има и друго хотелче на близо,а в ресторантчето местата са около 60,което е достатачно за едно малко банкетче.

Коментар

Първоначално публикуван от Ненката Преглед на мнение
                Това за банкетчето го решихме още на миналото събрание на клуба.А за куверта да е безплатен за членове на клуба ,аз мисля че е правилно ,а който не си е плащал членския внос и няма желание да го направи сега на това събрание в края на този месец, за което Вера ще пусне известия на всички членове,значи в края на годината ще бъде заличен като такъв.
                Сега за тази година може да направим изключение ,защото всички които се събрахме в началото когато да регистрираме клуба бяхме учиредители ,а след това останахме по малко хора които желаеха на истина да останат членове и да работят за просперитета на клуба.
                И кво ако някой не е член на клуба не може да яде и пие с хората който цяла година сабира пепел и кал ли??Че аз така наречените очредители на клуба само веднъж ги видях да излезнат да карат с"Б" лиценза.Или ние не сме достойни за ВИП залата...аве едно време само клубове имаше.Карахме си кочините,пиехме си когато и с когото искахме,и ни беше добре.А сега само караници кой и каде минал,кво напрайл.Не се учудвам че повечто вече и не карат с ВИП карачите.Правим го за кеф а не да се НАДСИРАМЕ нали?????Аре ако има нещо извинявайте,но с някой хора от 10 години караме из нивята,и не сме се делили на клубове,заможни и неможни,нали.Така че ако ще има някаква формация в тоя град,нека не се делят.???
                :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ами то като ще е така,аз работа с вас простосмъртните нямам.Та вий немоЖте ми стъпи ма малкия пръст.Я вижте,що говедо имам на аватара.То млЕко,то мЯсо ,то пари безброй.
                  А сега сериозно.Дайте да се съберем да си направим едно купонче,без да се делим на бедни и богати.Да се порадваме малко в скапаният ни животец.Ако сте съгласни съгласни,ако ли не бузлуджа е на близко Енинските фенове са равни,на маса.Даже богатите са бедни,а бедните стават богати.

Коментар

Първоначално публикуван от 4opara-gb Преглед на мнение
                    И кво ако някой не е член на клуба не може да яде и пие с хората който цяла година сабира пепел и кал ли??Че аз така наречените очредители на клуба само веднъж ги видях да излезнат да карат с"Б" лиценза.Или ние не сме достойни за ВИП залата...аве едно време само клубове имаше.Карахме си кочините,пиехме си когато и с когото искахме,и ни беше добре.А сега само караници кой и каде минал,кво напрайл.Не се учудвам че повечто вече и не карат с ВИП карачите.Правим го за кеф а не да се НАДСИРАМЕ нали?????Аре ако има нещо извинявайте,но с някой хора от 10 години караме из нивята,и не сме се делили на клубове,заможни и неможни,нали.Така че ако ще има някаква формация в тоя град,нека не се делят.???
                    Не си прочел добре обявата за банкетчето .Там писах че са поканени всички които карат мотори и сме карали заедно.

Коментар

Според мен поканата за банкета трябва да бъде в следния вид.
                      Поканени са всички който желаят,а на членовете на клуба кувертите ще бъдат платени от клубните пари.Естественно ако имат достатъчно вноски, който да покрият куверта.
                      Например ,жена ми иска да доиде, но не е член на клуба, и съответно ако има пари за куверт, да заповяда,ако ли не ще се забавлява в къщи.Според мен с повече хора ще стане по голям купон,малко е мъничко ресторантчето ,но сърце да е широко.Стига вече с тези приказки,ВИП,бедни,богати и други от сорта.

Коментар

Просто си изказвам мнението....защото при предното ви събиране не се видях на снимките нещо.......
                        :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Айде малко да разведрим обстановката с показване на Фрий стайл техника
                          NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Мале ,мале как ти са атрибутите.Ужас, на седалката ли седна или дет кацна
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Забележете физиономията на съдията.

Коментар

ММММММММММ СЪДИЯТА все едно вижда ЛЕТЯЩИЯ ХОЛАНДЕЦ
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X