Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Ти май не си излизал от сезона на банкетите!

Коментар

Смилка, небади скромен кажи как се даржи новият демпфер?

Коментар

Абе не знам, на визия добре изглежда ,оранжев

В Неделя ако ще и камъни да падат, камо ли сняг да вали
        ще има "Тест Драйв" да видим как се държи по дупките
        Последно редактирано от Smilen; 19-11-08, 20:30.
        NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
          Ти май не си излизал от сезона на банкетите!
          Е те това е батка,глеай сега кво става.

Банкетаджия професионален.

Коментар

Аз още съм на тема "Шумен" и искам специално да благодаря на Тачката,който се лиши от състезание при АТВ-тата да кара с мен по женското трасе /понеже крачето ми още не е зараснало напълно/и допринесе за успешното ми завършване на сезона .

Коментар

Аз пък специално искам да благодаря на Станимир Ненов - 314 за помощтта, която ми оказа, като си паднах на главата на онова място, на което доста народ се изпотрепа!
              DCRT®

Коментар

"Шумен отшумя-време е банкетче да заформим"
                Там на балкана где е връх "ШИПКА" в ресторантчето на 29 11 08г/събота/,по вечерно време със следното меню.
                1.Салата/млечна,руска,шопска/ - 4.00лв.
                2.Безалкохолно/кола,фанта мин.вода/ - 2.00лв.
                3.Пилешка пържола,свинска котлет с тарак,
                полу сурова наденица /от Габриел/ и гарнитура
                пържени картофи и кис.краставички - 9.80лв.
                4.Питка 1/4 - 0.70лв.
                5.Ядки /микс/ - 1.00лв.
                6.Бира - 1.50лв/може трампа бира за вино/.
                ---------------------------------------------------- общо 19.00лв
                Ракията е от миналата година отлежала в дъбовото буре ,ако не стигне има още.
                Който иска нещо допълнително ще си плаща на момента.
                Нощувка който иска -едно легло е 15лв.
                Членовете на клуба и поканените гости ,трябва да подтвърдят участието си на тел: 0895/605 213, за да се знае точния брой,както за софрата така и кой ще нощува в хотела.
                Резервации се приемат до 27.11.08г.Тогава мисля че ще бъде поредното събрание на клуба.
                Изкючения се приемат само с печено пресенце наред
                Допълнително ще се разберем тогава дали ще лъзгаме с моторите или ще се придвижваме по друг начин
                */Гости да разбират - тези с които караме постоянно и тези които клуба лично покани./
                И Кашавелов да организира музиката ,ако не може "МУТКИТЕ"от Енина са на лице

Коментар

Как става далаверата,само с покани ли?Само членове на клуба ли ще сте?

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                    Как става далаверата,само с покани ли?Само членове на клуба ли ще сте?
                    Не бе то за това е публикуван ценоразписа, да уточня,че за членовите на клуба е безплатно, а гостите по стар Габровски обичай заплащат по обявените по горе цени куверт от 19.00лв.. Всички са добре дошли, колкото повече, толкова по-весело
                    П.С. като домакини ще почерпим по една миналогодишна ракийка по-няколко пъти разбира се
                    NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Не бе то за това е публикуван ценоразписа, да уточня,че за членовите на клуба е безплатно, а гостите по стар Габровски обичай заплащат по обявените по горе цени куверт от 19.00лв.. Всички са добре дошли, колкото повече, толкова по-весело
                      П.С. като домакини ще почерпим по една миналогодишна ракийка по-няколко пъти разбира се
                      това сериозно ли е?
                      че ако е - да звъним на Ненката и да запазваме
                      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                        това сериозно ли е?
                        че ако е - да звъним на Ненката и да запазваме
                        разбира се,че е сериозновие не вярвате,че габровци ще правят банкет ли
                        [FONT=System][/FONT]

Коментар

Като ще е гарга да е рошава:
                          На банкета,ще се раздават надгради от мен,за изяви във форума.Джартони дръж се
                          Колко места е капацитета,на кръчмичката?

Момчета дайте малко повече информация,ако е възможно.Час,къде точно се намира,има ли условия(отопляват ли се добре спалните помещения),че мисля да взема жената и детето.
                          Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 20-11-08, 23:42.

Коментар

Първоначално публикуван от Смилен Преглед на мнение
                            Това кой го реши че нещо на мен не мие ясно след като има членове на клуба на които членският внос не стига за половин куверт. И нещо управителния съвет ми се губи!?

Коментар

Браво бе Габровци,наи после да измислите нещо умно само дане стане така че тъкмо да започне купона да ви щукне да покарате и за пореден път да се шмугнете в някои драки аааа може когато сервират изчезваите исе върнете на плащането!!!!!!Там сме да знаете!!
                              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ненка, мутките са като запънат пищов само им свиркаш имат и кючечиики огън и пламък 0898986794-шефа им
                                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X