До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка
Утре на 19.10.08г. неделя в 8.00 на Лукоил БИЧКИНЯ събиране и тръгване към Троян. 

Утре на 19.10.08г. неделя в 8.00 на Лукоил БИЧКИНЯ събиране и тръгване към Троян.

и сутринта групата на най ранобудните
 и сутринта групата на най ранобудните

)
)

ама каза,че не го бъркало той си имал спонсор
 ама каза,че не го бъркало той си имал спонсор 

Джартата го няма
 Джартата го няма 

аз не се дърпах много
 аз не се дърпах много

защото се бързаше за мотокроса в Троян и не се знаеше пътя до там
 защото се бързаше за мотокроса в Троян и не се знаеше пътя до там Първата спирка беше в Купен, където ни чакаше Ринката
 Първата спирка беше в Купен, където ни чакаше Ринката

и стигнахме до тук
 и стигнахме до тук

да ни водят до пистата
 да ни водят до пистата

места
 места
 ,за другата седмица ако има доброволци може да идем да го тестваме в двете посоки
,за другата седмица ако има доброволци може да идем да го тестваме в двете посоки ,защото сега Теодор и компания го заобиколихме на изкачване
,защото сега Теодор и компания го заобиколихме на изкачване ,а другите му се накефиха и на двете страни
,а другите му се накефиха и на двете страни

Освен всичко което всички знаем,че носи: спрей за гуми,масло,бензин,гума (Въпреки че той е с мус) и др.Теодор скъса преди Троян жилото на съединителя и това взе че извади от вълшебната раницата
 Освен всичко което всички знаем,че носи: спрей за гуми,масло,бензин,гума (Въпреки че той е с мус) и др.Теодор скъса преди Троян жилото на съединителя и това взе че извади от вълшебната раницата

Джартата го няма
 Джартата го няма 

ДЖАРТОО и в южна България те научиха какъв си хубавец . Невероятна личнос си.
ДЖАРТОО и в южна България те научиха какъв си хубавец . Невероятна личнос си.

да тръгнем малко по късно 10:00ч. на Лукойл
 да тръгнем малко по късно 10:00ч. на Лукойл който не си е купил мотор само за украса в гаража да идва да даваме газ
 който не си е купил мотор само за украса в гаража да идва да даваме газ ,
, 

имал малко по висока температура
 имал малко по висока температура , така че може да си направим малко по екстрамна тренировка
, така че може да си направим малко по екстрамна тренировка например да покараме по трака на Ендуро Г-во да си засичеме време,аз не съм го минавал с мотора
 например да покараме по трака на Ендуро Г-во да си засичеме време,аз не съм го минавал с мотора  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар