До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка
Като гледам май ще стане по интересно в събота с народа.
					Като гледам май ще стане по интересно в събота с народа.

И без туй съм на една крачка, а нямаше с кой да отида! После пак се разминахме!
 И без туй съм на една крачка, а нямаше с кой да отида! После пак се разминахме!  Чакахме ви на бензиностанцията, а вие сте минали малко след като си тръгнахме!
 Чакахме ви на бензиностанцията, а вие сте минали малко след като си тръгнахме! 

, само единият ден ми се иска да взема Теодор да покара малко, ако Илианския му смени лагера на кормилото
, само единият ден ми се иска да взема Теодор да покара малко, ако Илианския му смени лагера на кормилото че нещо е спекъл
 че нещо е спекъл пък му се кара мотора яко
 пък му се кара мотора яко ,каза че не искал повече да кара АТВ-та щото много се обръщали
,каза че не искал повече да кара АТВ-та щото много се обръщали

, само единият ден ми се иска да взема Теодор да покара малко, ако Илианския му смени лагера на кормилото
, само единият ден ми се иска да взема Теодор да покара малко, ако Илианския му смени лагера на кормилото че нещо е спекъл
 че нещо е спекъл пък му се кара мотора яко
 пък му се кара мотора яко ,каза че не искал повече да кара АТВ-та щото много се обръщали
,каза че не искал повече да кара АТВ-та щото много се обръщали

Лагерите са сменени
Лагерите са сменени  

,за Неделя
,за Неделя , ами  в Събота предлагам да покараме малко за тренировка
, ами  в Събота предлагам да покараме малко за тренировка , че ще доведа и едно ново попълнение преорентирал се от  Шейна на  мотор
, че ще доведа и едно ново попълнение преорентирал се от  Шейна на  мотор  (Утре ще ходим да купуваме екип)
(Утре ще ходим да купуваме екип)  и ще трябва да се тества
и ще трябва да се тества

перфекно
 перфекно 

перфекно
 перфекно

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар