Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от Николай Кръстев Преглед на мнение
    Аз също отпадам. Майче грип ме гази.
    Май и мен ме гази грипа
    [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
      Май и мен ме гази грипа
      E кво сега дъртия май най-здрав така ли?
      Много сте рохки бе!Аиде стегнете се малко,колко време за каране остана.Аз малко съм в джаза и утре по рано от 10 не мога се класирам.Ако не вали съм на линия на Лук-оил.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        E кво сега дъртия май най-здрав така ли?
        Много сте рохки бе!Аиде стегнете се малко,колко време за каране остана.Аз малко съм в джаза и утре по рано от 10 не мога се класирам.Ако не вали съм на линия на Лук-оил.
        И аз съм в джаза но 10 часът съм на линия

Коментар

Аз подкрепям предложението на човека,моля Нено да вземе отношение или по точно да напише нещо в темата.
          Дядо Поп си един от нас

затова не е канен, но от предната страница видях телефона му за да му звънна да не забрави расото и кръста за да осветим курбана

Коментар

Джартони,за да се разболее човек първо трябва да излезе от 'джаза' така,че не се притеснявай няма опасност да те хване грип

Коментар

И да не забравя ,нагласил съм техника за да се видим тук,таме как падаме ,ставаме, летим и др
              Който има интересни материали може да ги донесе/видиа или снимки/

Коментар

Първоначално публикуван от ivo 3 Преглед на мнение
                И аз съм в джаза но 10 часът съм на линия
                Абе и аз бях на Джас концертАма моя свърши по късно от вашите.Имаше много парчета на БИС като....стъклена ботилка....а най-доброто парче е ...духът на гроздето в ботилката...
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от bo debeliya Преглед на мнение
                  Абе и аз бях на Джас концертАма моя свърши по късно от вашите.Имаше много парчета на БИС като....стъклена ботилка....а най-доброто парче е ...духът на гроздето в ботилката...
                  Така е трябва да се пие от крьчма за да не пиеш от аптекаПьк Аз днеска бьрках бетон и загрявам за сьбота,в този контекс искам да попитам в петьк нали ще има класиране за място(на масата де)една генерална репетиция ще ни дойде добре
                  [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Покарахме си прекрасно по калчицата.
                    Лук-оил,Виадукта,Палатките,Ски-пистата,Корените,Шипка.
                    При бат Нено хапнахме, постоплихме се и се разделихме.Аз и Иво Цанев зацепихме за Бузлуджа а Светльо и Павлин се прибраха в Габрово.
                    Двамата не се бяхме накарали и решихме да пуснем през Курвена могила за Ябълка.Пързаляше се прекрасно.От Ябълка нагоре по пътеката с папратта и през Генчевци и се прибрахме.
                    Много добро каране си направихме и за пореден път се убеждавам че с много хора работата не върви.Много съм доволен и всеки който не е дошъл има за какво да съжалява.
                    Снимки няма това е .
                    Поздрави!

Коментар

Покарахме си прекрасно по калчицата.
                      Лук-оил,Виадукта,Палатките,Ски-пистата,Корените,Шипка.
                      При бат Нено хапнахме, постоплихме се и се разделихме.Аз и Иво Цанев зацепихме за Бузлуджа а Светльо и Павлин се прибраха в Габрово.
                      Двамата не се бяхме накарали и решихме да пуснем през Курвена могила за Ябълка.Пързаляше се прекрасно.От Ябълка нагоре по пътеката с папратта и през Генчевци и се прибрахме.
                      Много добро каране си направихме и за пореден път се убеждавам че с много хора работата не върви.Много съм доволен и всеки който не е дошъл има за какво да съжалява.
                      Снимки няма това е .
                      Поздрави!
                      Ейго на мен ме няма и снимки няма .Обещавам др.път да наваксам с фотосесиите
                      KTM-READY TO RACE !!!

Коментар

Цитат:Много добро каране си направихме и за пореден път се убеждавам че с много хора работата не върви.Много съм доволен и всеки който не е дошъл има за какво да съжалява. Немога да те разбера.Как с много хора работата не варви а пък съжеляваш,че не сме дошли?

Коментар

Колеги някой може ли да ми каже откаде да се сдобия с биелка на горкото ми КТМ-че на по тънка лайсна.

Коментар

Първоначално публикуван от Ненката Преглед на мнение
                            И да не забравя ,нагласил съм техника за да се видим тук,таме как падаме ,ставаме, летим и др
                            Който има интересни материали може да ги донесе/видиа или снимки/
                            аз също съм съгласен за снимковия материял наи вече за моито и неповторимо летене незнам от къде ще намерите такъв клип или снимка.

Коментар

Абе аз днес докато се наглася и вие сте тръгнали ,ама сме карали по едно и също трасе. С Теодор много се накефихме, като не се бяхме качвали почти от 3 мес. на моторите. Те взеха, че пък запалиха

Малко валеше, ама не се здържахме да отскочим до Узана по-ски пистата през тераските

почти не сме спирали само тук-там да източим водата

и да забършем очилата

иначе калта беше добра,обаче моторите не се хлъзгаха много

Ски пистата не беше много хлъзгава

Поехме към позабравените от нас коренчета

срещнахме и южняци по пътечката

На Шипка минахме транзит понеже се намокрихме малко от дъжда и времето взе да изтива

На долу към Габрово едвам стигах Теодор

Много ни хареса днес За малко сме се разминали някъде, сигурно сте лапали кебапи при Ненката, като сме минали от там
                              Последно редактирано от Smilen; 18-10-09, 20:37.
                              NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Добре,че не сте ги стигнали/нмерили/защото с много хора не се варши работа!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X