Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потоп

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Какви помощи бе? След дъжд - качулка? Помощите са работа за благотворителните организации, работата на правителството е да не допусне това! Къде е инфраструктурата? Къде е поддръжката на съоръженията? Къде са средствата за връзка и оповестяване? Къде са аварийните резерви и запаси? Къде е системата за управление, и коя изобщо е структурата? Приватизация! Всичко на масата! Всичко на буклука! Те тва е политиката. И а на бас че нищо няма да се промени.
    От как се почна слушам Хоризонт. Това е правителствената радиостанция. Е, вервай ми, правителството НЕ ЗНАЕ какво става в момента в страната. Службите и министерствата също НЕ знаят. Всички просто се суетят нанякъде. На тази територия НЕ съществува Държава.

    Коментар


    • #17
      това е защото правителството вече си е събрало куфарите и чака да си ходи, а ново няма, а проблеми има.

      имаше някакъв ред в конституцията да се одължават мандати при особени ситуации от президента, ама нали всички си мислят сега за нови постове за дял от откраднатото.

      днес чух по радиото, че кандидатстваме за помощ от европа и ни се полагали по закон най - много 3 000 000 000 евро, представете си, ако ни датат толкова пари, каде ще отидат и дали ще има диги и канали или още няколко души ще си купят частни самолети
      drive alive

      Коментар


      • #18
        ще стане нещо средно според мене
        ще се направят няколко диги
        и ще се купи и някой и друг самолет

        Коментар


        • #19
          има и друго
          според мен просто никой в българия не е очаквал че може да се случи такова нещо и у нас
          гледаме репортажите от другите страни че има природни бедствия и си мислим че това само в чужбина може да стане
          природата обаче напоследък започва да става все по екстремна и то в световен мащаб
          не ми се мисли ако не дайБоже стане някое заметресение в София кво ще се случи
          ще лъснат такива неща мани мани
          но предварително ние хората не обичаме да мислим
          плашат ни с терористи и бомби а в същото време едни обикновенни неоправени канализации не им обръщаме внимание и виждате кво се случва
          все пак обаче квито и мерки да се вземат и канали и всичко да е изрядно пак не е сигурно дали ще успеят да се справят с такива бедствия

          Коментар


          • #20
            В Токио след 8-ма степен последния път имаше 6 умрели - четирима от инфаркт щото се уплашили, един побягнал на червено и го сгазил рейса, и един го утрепала саксия. Или тока, все тая. Тука си брутално прав - работата на нашето правителство е да се бори със световния тероризъм, а че няма кой да отпуши канала, и някъв идиот на своя глава срязал дигата че му пречела на свинарника - много важно ...
            Не е работата само в това правителство. Няма как да забравя налудничавото удоволствие на Филип Димитров като премиер, когато забрани часовете по гражданска отбрана в училище, щото били гадни, комунистически и съветско-империалистически. Вместо това да стане и матура, като в страните където няма задължителна военна служба. Личния състав на армията също минаваше подготовка по гражданска отбрана. Във ВУЗовете беше профилирана, два семестъра и дебел изпит. Имаше си обща част, и за нас - ядрена и геофизическа война, за химиците - химическа, за биолозите - бактериологическа, за строителните инженери - земетресения, наводнения и масови пожари. За всички - природни бедствия и големи промишлени аварии, от които идва всичко накуп.
            Сега с ужас си давам сметка че си прав в още едно - някой чевръсто ще си купи някви свръхскъпи и безполезни играчки. Като "тикото с перка" на Иван Костов - аеротакситата Бел-206, които дори нямат радиовръзка с нормалните въртолети. Но пък струваха 10 милиона броени на новите братя. Вместо по 5 000 на въртолет Ми-8, които наистина щяха да гасят пожарите.
            Пешо, Гошо и Мара може да чукат на дърво и да се надяват че тука няма да стане нищо. Когато си министър нямаш право нито на надежди, нито на такова поведение.
            А всичко което трябва да се направи сега, е не да "хармонизират" някви глупости с други глупости, а да лепнат по 20 години дранголник на 5 - 6 сегашни и бивши министри. Останалите веднага ще се сетят и как и кво и с кви пари. И за 5 години верно работата ще се оправи.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X