До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

Сештам се само за едни дето не спират да мрънкат, че им пречим - ловджите. Сигурно са те
Сештам се само за едни дето не спират да мрънкат, че им пречим - ловджите. Сигурно са те .
.

Първоначално публикуван от Chinela

Преглед на мнение

Сештам се само за едни дето не спират да мрънкат, че им пречим - ловджите. Сигурно са те
Сештам се само за едни дето не спират да мрънкат, че им пречим - ловджите. Сигурно са те .
.

И аз в Петък пък катастрофирах с колата
 И аз в Петък пък катастрофирах с колата  В събота и един приятел се е блъснал с едно друго момче с моторите та и той нещо крака си е ударил и май май върви на проклетия тая година. Дано това да е било и занапред да няма инциденти
 В събота и един приятел се е блъснал с едно друго момче с моторите та и той нещо крака си е ударил и май май върви на проклетия тая година. Дано това да е било и занапред да няма инциденти  

.Тогава ще трябва да те режат и да ги скъсяват...връзките.Имам приятел,който страда от такъв проблем,след първото изваждане не се пазеше и я извади пак 2 месеца след първия път,сега при едно неправилно движение и се вади пак.....долна работа ! От него знам ,че варен ориз с много сол се налага върху стават и е най-добрия лек за стягане на ставни връзки.
.Тогава ще трябва да те режат и да ги скъсяват...връзките.Имам приятел,който страда от такъв проблем,след първото изваждане не се пазеше и я извади пак 2 месеца след първия път,сега при едно неправилно движение и се вади пак.....долна работа ! От него знам ,че варен ориз с много сол се налага върху стават и е най-добрия лек за стягане на ставни връзки.

много лоша серия за старозагорските "луди глави"
 много лоша серия за старозагорските "луди глави"
Коментар