Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Crazy Job все по-оранжев и по-оранжев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Crazy Job все по-оранжев и по-оранжев

Преди малко се обади Данчо някъде от Европа , вече и той е с цвят на европейски шампион.Купил е КТМ 525

Ясно-о-о, явно ще трябва да сменям бизнеса и да отварям сервиз за КТМ в Стара Загора. Под пари ще остана!

Коментар

То това да нее Хонда да се разваля,най-много някой тапет да продадеш или спрей за вериги , че много бързо вървят и се изсушават

Коментар

Само от продажба на стъпенки ще си храня семейството и ще ми остават и за весели момичета.

Коментар

няма страшно Жоре ше ги видим тез КТМ-ми.Хондата си е баш мотор. Много станахте дето имате да черпите че да взема да спра да пия ли?Аиде като си доиде Данчо да се организирате.

Коментар

Ами да, точно ще обеденим средствата.
            Ще излизам вече от форума, че работното ми време на ъгъла започва. Вземам си шапката и отивам да прося за да изкарам за банкета!

Коментар

Първоначално публикуван от LAMYTA
              няма страшно Жоре ше ги видим тез КТМ-ми.Хондата си е баш мотор. Много станахте дето имате да черпите че да взема да спра да пия ли?Аиде като си доиде Данчо да се организирате.
              Няма страшно LAMYA МИНЧО обеща ТЕЛЕ а пьк те поне едно ПРАСЕ да вземат а пьк мястото на банкета се знае.
              много разбирам !!!

Коментар

охоооо
                близнаците май стара загора ще им стане любимия град
                я боядисайте табелата стара загора с оранжев шпрей че да се знае къде попада човек
                само жоро разваля партийната дисциплина с тия хонди
                да ви кажа и аз разбрах за един ктм дето се продава и май ще ходя да го гледам

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                  охоооо
                  близнаците май стара загора ще им стане любимия град
                  я боядисайте табелата стара загора с оранжев шпрей че да се знае къде попада човек
                  само жоро разваля партийната дисциплина с тия хонди
                  да ви кажа и аз разбрах за един ктм дето се продава и май ще ходя да го гледам
                  Ти пьк да не видиш нещо.
                  много разбирам !!!

Коментар

Абе KTM kick ten minutes ли означаваше?
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Също и "Кайне Таузън Метерс" бе Гълъбине!
                      (така го пиша, понеже не знам немски)

Коментар

не е вярно
                        кайне таузенд метерс е в оригинал
                        а имаше нещо и на обратно ама го забравих

Коментар

ясно е че няма да има оттърване от КТМ занапред, а и то си е логично, все пак си е европейска марка, и това малко или много се отрязява и в БГ, струва ми се че съвсем скоро масово че се намират и вкарват 2-ра ръка КТМ от чужбина така че тенденцията е към пооранжевяване като гледам.

...ами Жоре поне да вземем 1 тир със стъпенки на тънка цена
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

То за това са им евтини частите.Хората разчитат на оборот
                            offroad фен
                            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                              не е вярно
                              кайне таузенд метерс е в оригинал
                              а имаше нещо и на обратно ама го забравих
                              Да бе, така беше. К'ви километри бълнувам?!
                              Той не може да изкара толкоз!
                              За стъпенките вече питах. Нямали такова производство, че да задоволи търсенето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                              X