няма страшно Жоре ше ги видим тез КТМ-ми.Хондата си е баш мотор. Много станахте дето имате да черпите че да взема да спра да пия ли?Аиде като си доиде Данчо да се организирате.
Ами да, точно ще обеденим средствата.
Ще излизам вече от форума, че работното ми време на ъгъла започва. Вземам си шапката и отивам да прося за да изкарам за банкета!
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
няма страшно Жоре ше ги видим тез КТМ-ми.Хондата си е баш мотор. Много станахте дето имате да черпите че да взема да спра да пия ли?Аиде като си доиде Данчо да се организирате.
Няма страшно LAMYA МИНЧО обеща ТЕЛЕ а пьк те поне едно ПРАСЕ да вземат а пьк мястото на банкета се знае.
охоооо
близнаците май стара загора ще им стане любимия град
я боядисайте табелата стара загора с оранжев шпрей че да се знае къде попада човек
само жоро разваля партийната дисциплина с тия хонди
да ви кажа и аз разбрах за един ктм дето се продава и май ще ходя да го гледам
охоооо
близнаците май стара загора ще им стане любимия град
я боядисайте табелата стара загора с оранжев шпрей че да се знае къде попада човек
само жоро разваля партийната дисциплина с тия хонди
да ви кажа и аз разбрах за един ктм дето се продава и май ще ходя да го гледам
ясно е че няма да има оттърване от КТМ занапред, а и то си е логично, все пак си е европейска марка, и това малко или много се отрязява и в БГ, струва ми се че съвсем скоро масово че се намират и вкарват 2-ра ръка КТМ от чужбина така че тенденцията е към пооранжевяване като гледам.
...ами Жоре поне да вземем 1 тир със стъпенки на тънка цена
не е вярно
кайне таузенд метерс е в оригинал
а имаше нещо и на обратно ама го забравих
Да бе, така беше. К'ви километри бълнувам?!
Той не може да изкара толкоз!
За стъпенките вече питах. Нямали такова производство, че да задоволи търсенето.
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Коментар