Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Когато имат нужда от теб приятелите ти идват да им помагаш ти помагаш с цялото си сърце... после като дойде време за рокерски събор..... никой не се обажда все едно си сам на целия свят
    Идва братовчед ти зима ти колелото да го носи на някой дето го искал и щял го купи... "утре щи донеса парите" ден минава два минават, идва на 3-тия носи мп3 плеър да му го пълниш и др услуги да му правиш помагаш .... идва рокерския всеки си размотал гъза на събора и никой не те отебава...
    Как трябва да се постъпи когато всички само те използват.... да теглиш един голям Х*Й на всички ?

Сега ще ида да си сложа спецялно залепената за случая гума (понеже беше спукана) и ще ида да се засуча в някое дарво по черните пътища със 70-80 км да видя дали ми е здрава каската и тва е
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

• ууу Даниеелее недеи така е човек...и сам война е воин....
      Миладин си е взел некъф КТМ гледам беше на РОКЕРСКИЯ
      иначе не беше кой знае какво нали знаеш..яко газз на задна и туй е то ама всички бяха без теб
      "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

• Първоначално публикуван от BADGO
        ууу Даниеелее недеи така е човек...и сам война е воин....
        Миладин си е взел некъф КТМ гледам беше на РОКЕРСКИЯ
        иначе не беше кой знае какво нали знаеш..яко газз на задна и туй е то ама всички бяха без теб
        Забелязах
        А колкото до Миладин - взел си е КТМ LC4 350, здраво спънат и определено върви доста бих казал даже 2 пъти повече от на Ганчо и Ангел XT-то макар, че 1-то е 600 а другото 350 !
        Ааааама много кофти пърди тфа то напрао гадно му стаа на човек от страни .... като мине по паветата пред блока с повечко газ и направо джамовете искат да падат.... аз май ще си взема и аз нещо скоро ама да видим най-вероятно ще е към март април следващата година !
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

• на мен КТМ не ми хареса....особенно с тва гадно бръмчене
          жужи като някоя пчеличка

ще те видим април май какво ще вземеш

Коментар

на мен КТМ не ми хареса....особенно с тва гадно бръмчене
            жужи като някоя пчеличка

ще те видим април май какво ще вземеш
            За сега единственото което съм намислил е ТТR 600 - от 2000 до 2003г. модел ама ще видим... може и нещо до 350 да е на първо време :Р Да съм жив до тогава пък...
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

• мечтиии мечтииии
              ще те видиме кога ще се събудиш

ако вземаш нещо направо КТМ да станете там сектанти...в вашия район

Коментар

мечтиии мечтииии

Винаги съм ги харесвал, но такъв КТМ 4Т, който да е до 3000 и да е такава година мисля, че все още няма...
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

• Първоначално публикуван от Different_Soul
                  Първоначално публикуван от BADGO
                  мечтиии мечтииии

Винаги съм ги харесвал, но такъв КТМ 4Т, който да е до 3000 и да е такава година мисля, че все още няма...
                  лизинг баце лизинг....

Коментар

• момчета трябва ми помощ
                    преди известно време някъде тука имаше тема за моторни шейна
                    ама с рама на мотор.....
                    дайте някаква насока къде да ровя да я намеря
                    от търсачката нищо не излезе
                    моля ви

Коментар

• простотия
                      http://video.google.com/videoplay?do...58895520027364
                      2010 CRF 250 R

Коментар

• Първоначално публикуван от Димитър
                        Голяма
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

• Vchera vidiah edin skuter(ne obarnah vnimanie na markata, ama beshe goliam 4T)sas garne Akropovich, ei mnogo gotino bramchi, vse edno mnogo natocheno enduro, dokato razbera che ot skutera idva zvuka si otkasnah glavata da se oglejdam
                          Sorry za latinicata ama niamam kirilica...

Коментар

• Като си говорим за простотии, някой гледа ли ония, дето се хранят добре на онзи остров
                            Тази вечер случайно като си вечерях кисело мляко (щото събирам за нов мотор ) и гледам как двама стоят пред препълнена маса с храна и философстват (доколкото им се отдава, разбира се).
                            Онази вечер пак случайно пак попадам на "оцеляващите" и пак ги залавям да кльопат някакво яре ли беше.
                            Та се питам, пък питам и вас, какво оцеляване е това ?!!!
                            Аз гледах едно такова преди време по Дискавъри, ама онези се избиваха за по-тлъст земен червей
                            Сигур американците пак са по-тъпи от нас ?!

Гичев, извинявай братче за скутера, но с Акраповича го разбирам, ама това ...

Коментар

• България е по-богата държава от хАмерика, то се вижда по това наште съМвайвъри какво кльопат, спрямо американските
                              Тук някой подхвърлил бананова градина, там някой подхвърлил някое и друго яре ... , няма да се учудя ако случайно намерят насред джунгалат една голяяяма маса, отрупана с разни блюда, ейтъй съвсем случайно
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

• Жоре, кво се чудиш толко. Всеки според житейската си философия действа За нас българите да се изяде едно яре си е въпрос на оцеляване бре
                                Друго което ми идва на ума е че в това шоу показват на хората каквото си нямат. На кой хамериканец ще му дойде на акъла че може да няма за ядене в хладилника и ще трябва да хапва каквото дал Господ. А на нас ни се случва постоянно.
                                Чудя се тази простотия как си я изгледал обаче На мене пръста ми който сменя каналите от дистанционното веднага получава спазми, като видя оцеляващите как се мотат и нещо там някой мрънка че никой не го обича вече.
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X