Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един черен ... доколкото знам собственика му работи нещо в "НАП" (Национална агенция пътища) ... ако е той ... той е ...
    и все пак ... какво е значението?
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

• Добро утро от мен
      Аз май ще правя 72 часова смяна пред компа (28 вече са направени )
      Така че се постарайте да има какво да чета поне... ;P
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

• Възпяха ендурото в стихотворение!!! Стихосбирката е прясна-прясна, нарича се "Има и други игри освен судоку" - автор Петър Драгиев, изд. "Захарий Стоянов". Виж стр. 89!
        Може да я подаря на Председателя - за архива на БЕФ, но трябва да почерпи!
        Никому угода, на никого напук.

Коментар

• Колега "татко барба", извинявай. Пропуснах да ти отговоря. Моторът е черен, но собственикът му не работи в НАП. Ако случайно се интересуваш, мога да ти дам телефона му.

Коментар

• За телефона му - не благодаря ... аз си имам телефон и два мотора, макар и не единствени ... виж твоя телефон може и снимки ...

Обява: Изкупувам ЦРМ-и - за да стана единствен собственик на такива машини в БГ

Коментар

• Да не искаш и стихосбирка? Само питам, защото знам, че моторджиите си лягате и ставате с тях...

Коментар

• Първоначално публикуван от tatkobarba
                Обява: Изкупувам ЦРМ-и - за да стана единствен собственик на такива машини в БГ
                Остави само една 250-ка за мене
                Па ще се черпаваме.....

Коментар

• Може и стихосбирка ... любопитството човешко е безкрайно ...

Коментар

• Първоначално публикуван от дима тонева
                    Да не искаш и стихосбирка? Само питам, защото знам, че моторджиите си лягате и ставате с тях...
                    НЯКОИ СИ ЛЯГАТ И С УЛИЧНИЦИ т.е. шосейки

2010 CRF 250 R

Коментар

• Както е казал Алеко Константинов - разни хора, разни идеали...

Коментар

• друг беше казал: Разни хора - разни подходи ...

Коментар

• Първоначално публикуван от дима тонева
                          Възпяха ендурото в стихотворение!!! Стихосбирката е прясна-прясна, нарича се "Има и други игри освен судоку" - автор Петър Драгиев, изд. "Захарий Стоянов". Виж стр. 89!
                          Може да я подаря на Председателя - за архива на БЕФ, но трябва да почерпи!
                          Човекът да ни спомене в стихосбитката си, а аз да не го уважа, ужас !
                          СЪжалявам, не бях в града. Ще му се обадя лично да го поздравя, а колкото до почерпката, заслужава си
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

• Жоро, времето много захладня, заваля и сняг - вече минах на червено вино!!

Коментар

• Три дни без простотии...Толкова ли не се сети някой да измисли...

Коментар

• За морала на моторджиите

Здравейте!
                                Не зная дали това е тема за общите приказки или за по-конкретна тема, но се чудя дали ние моторджиите сме винаги коректни и джентълмени, както би трабвало да бъде, предвид мъжкия спорт, с който се занимаваме:
                                Та на въпроса - какъв е тоя моторджия, който си продава мотора за модел 1996г., а всъшност е 1991г. и ти наговорва в очите куп неверни неща за машината, само за да ти я продаде?! Къде е морала и колегиалността и има ли ги вече сред нас моторджийте?!
                                Вярно е, някой ще каже защо не си си проверил всичко, когато си купувал - така е, НО все пак нали сме моторджии!
                                п.с. Не обвинявам никого, защото мотора е добър, но се чувствам малко тъпо
                                "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X