1 месец и малко не карах мотора... и ако знаете сега колко съм "сакат" не е си истина... пък и някакъв страх имам от баирчетата, все едно сега започвам да карам...
Това нормално ли е ?
Иди на курсове при сестрата на Митков
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Тая жена ще я е срам да се покаже после ако прочете всичките мнения за нея
А колкото до карането бях леко сериозен
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Жоре без лоши идеи да не си развалим отношенията с теб.......................
Сигурен съм, че подсъзнателно се е шегувал
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
като се замисля Жоре........дължа ти извинение.. прати го на тоя курс,а ако ме намериш още няколко - прати го и на тях.........
ще се справи с всичките за отличен
Срещу разходка по трасето на следващия кръг, той Митков сам ще ми го даде.
преди или след кръга ??
Айде сега пак ще разлаете кучетата срещу Митко(в)
Май трябва да доведа еидн отбор клакьорки следващия път, та да оставите момичето на мира
Следващия път
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар