От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро
Абе вие май всички взехте да полудявате.На мен още никой не ми е казал не карай тук не карай там.Ичо на теб някой казал ли ти е подпиши се тук че няма да караш.Я не обръщайте внимание на никой и си карайте моторетките.
Първоначално публикуван от hristo jivota
Преглед на мнение
Абе вие май всички взехте да полудявате.На мен още никой не ми е казал не карай тук не карай там.Ичо на теб някой казал ли ти е подпиши се тук че няма да караш.Я не обръщайте внимание на никой и си карайте моторетките.
0888984256
все пак държа да отбележа, че не притежавам мотор или джип) ми стана доста обидно след като си направих труда да разгледам писанията на въпросният Кирил Стоянов, след като те бяха оповестени в подфорум "Спам, дискусии и др.". Лично аз се чувствам обиден от въпросната група във facebook, защото смятам, че членовете на този форум са направили повече за природата ни, от колкото са й навредили. Доказателства има в този форум и те не са за да се изтъкват пред пред когото и да били, включително и тези, които използват етикети за хората, които са се качили горе с джип или мотор. 
Коментар