От: По Старопланинските пътеки
Ичо , аз когато съм обиколил ВСИЧКИТЕ първенци на България пеш ( някои по 2 пъти ) ти си ходил прав под масата у вас - така , че много добре ми е ясна обстановката каква е . Следващият път си носи червен химикал и си оправи бакиите както подобава .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По Старопланинските пътеки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Защото не си се качвал на върхът дори пеша да видиш каква е обстановката,няма бюро или масичка,тетрадката се слага на коляно,духа силен вятър и разпилява листовете,така се пише,няма кой да мисли за грешки и тем подобни глупости,пишеш,някоя друга снимка и се махаш от горе.Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеАз пък помислих , че с толкова много грешки само Стоян може да го е написал .Последно редактирано от hristo jivota; 19-09-16, 17:16.
Остави коментар:
-
Калпава стока не се губи лесно!И ако ще ходя(би било прекрасно да се изкача там),ще е с кракомобила.Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеБре , ти си бил жив ?!? Щом искаш да ги поправиш - заповядай , ще идем двамата .
Остави коментар:
-
Бре , ти си бил жив ?!? Щом искаш да ги поправиш - заповядай , ще идем двамата .
Остави коментар:
-
Предлагам да се качиш до горе с твоя мотор и да поправиш грешките.
Остави коментар:
-
Аз пък помислих , че с толкова много грешки само Стоян може да го е написал .
Остави коментар:
-
Когато другите ходеха да си губят времето в училище аз карах мотор в балкана.Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеДа и световен рекорд по правописни грешки .
Остави коментар:
-
Да и световен рекорд по правописни грешки .
Остави коментар:
-
Пачароза започна със поставянето на световен рекорд като изкачи връх Голям Купен 2169м с мотор.Аз пък днес със стечение на обстоятелствата успях също да се запиша и поставих рекорд като изкачих връх Голям Купен със спукана задна гума,ха сега някой да каже че това не е съдба.

Всички снимки тук.https://www.facebook.com/media/set/?...8630344&type=3
Остави коментар:
-
Аз съм мазохист все тая.Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнениеАко съфорумеца, доктор Емануилис, ти бръкне с ножа докато си болен, няма да рипаш. К'во ще кажеш, ако пробва същото, когато си здрав?
Остави коментар:
-
Ако съфорумеца, доктор Емануилис, ти бръкне с ножа докато си болен, няма да рипаш. К'во ще кажеш, ако пробва същото, когато си здрав?
Остави коментар:
-
Аз съм началник на парков район от Калофер до Сопот,затова няма проблем,разрешавам качване до Купена тази година,догодина разрешавам маршрут връх Амбарица,Малък Купен,Голям Купен,Кръстците,Костенурката,връх Жълтец,връх Ботев с мотори.
Остави коментар:
-
А на този с джипките не му разбра намека.
Да го попитам аз като си запали балкана защо само с моторите и с джипките ходим да го гасим и като се загубят туристите пак ние.Тогава никой не вика хей тоя се е качил с мотора там не е разрешено.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеКво ми разправяш,аз се радвам повече от Пачароза за тоз Купен.
Нема страшно ще те кача и теб ще има дубъл за агънце тогава и ти ще се качиш.
Остави коментар:
-
Кво ми разправяш,аз се радвам повече от Пачароза за тоз Купен.Първоначално публикуван от KIMO77 Преглед на мнениеВие трябва да се замислите за сериозен бизнес,толкова сте целеустремени към върха, че ви пожелавам да сте минимум милионери!!!! И Пачароза и живота заслужават само уважение и пожелание за здраве и все по=красиви пейзажи.РЕСПЕКТ!!!
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.
Остави коментар: