Първоначално публикуван от V.R.R.
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
По Старопланинските пътеки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: По Старопланинските пътеки
Не е невъзможно,пътеката на Купена не е нещо сложно,просто аз не знаех че въобще има пътека,когато и да съм бил горе е било само мъгла и не съм предполагал че може да се качи с мотор,двете стандартни пътеки едната от запад другата от изток са невъзможни за мотор по тях има укрепващи въжета за безопасно преминаване.
-
За сега нямам намерение да го продавам,трябва да му сменя ангренажна верига и гумички на клапаните.Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеАко решиш да го продаваш и е още живо, имай ме предвид.
Остави коментар:
-
Ако решиш да го продаваш и е още живо, имай ме предвид.Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеПристигнал е от Гърция защото е с такива документи,Купих го от Пачароза за 650лв.
Остави коментар:
-
..аа и тук и това нее вярно ,всички помним по-нагоре в темата Пачо как показа на Живота как се катерят невъзможните пътеки ,и Христо беше впечатлен тогава(по скоро втрещен).За Купена говоря,Пачо го качваше на задна гума и го слизаше на предно колело,тогава Христо се учеше за първи път от друг и приемаше съвети от друг човекПървоначално публикуван от Кърнаре - 75 Преглед на мнениеама Пачо още се учи

.Последно редактирано от V.R.R.; 23-03-17, 08:19.
Остави коментар:
-
Да да прав си трябваше да се сетя, като видях снимката от левченският язовир. А колкото до тримата за теб и Николай не знам ама Пачо още се учиПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеСам съм по обясними причини,в целия подбалкански Карловски район сме само трима Пачароза,Николай и аз,чат пат срещам и някой Калоферец,другите не ги влече хард ендурото.
За колибата се бъркаш,пътеката е Левчанска,тази колиба за която се сещаш беше на дядо Съби,бог да го прости,от нея няма вече нищо останало.

.
Остави коментар:
-
Заедно караме ама те още се учат,те са карали шоколадовата пътека,тя е най лесна.
Остави коментар:
-
Аааа това нее вярно...човека по горе в темата който караше с теб (с CRE-то ) го видях с още двама в неделя, беше се качил от Калофер и слизаше между тази пътека където си снимал и Калоферската ,но нея зам как се казва. Защо ти не беше с тях и не те викат,като се качват ти ще кажеш? П.п Само напомням ,че не си сам!Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеСам съм по обясними причини,в целия подбалкански Карловски район сме само трима Пачароза,НиколайПоследно редактирано от V.R.R.; 22-03-17, 08:17.
Остави коментар:
-
Сам съм по обясними причини,в целия подбалкански Карловски район сме само трима Пачароза,Николай и аз,чат пат срещам и някой Калоферец,другите не ги влече хард ендурото.Първоначално публикуван от Кърнаре - 75 Преглед на мнениеИ отново сам браво. Как се казваше колибата на поляната, някога нямаше стъкла или се бъркам нещо.
За колибата се бъркаш,пътеката е Левчанска,тази колиба за която се сещаш беше на дядо Съби,бог да го прости,от нея няма вече нищо останало.
Остави коментар:
-
И отново сам браво. Как се казваше колибата на поляната, някога нямаше стъкла или се бъркам нещо.
Остави коментар:
-
До Южен Джендем през Партизанската пътека.

Тук са всички снимки.https://www.facebook.com/hristo.jivota/photos_albums
Остави коментар:
-
За сега няма нарушения,вчера минах от там събрах пластмасата и пуснах една метла че на някоя компания и е дошла повече ракията.
Остави коментар:
-
-
Аааа...,те тука е заровено "кучето".Той младежа тръгва и мисли само за принцесата,кога ще се върне и да топне морковаПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеси имат млади принцеси и познай какво се случва не се ли върне да и обърне внимание.
Така са днешната младеж,иска на бързо да качи този връх,баир,поляна,скала,планина,чукар и да се върне при гаджето!Ма Я не им се сърдя,и а съм минал по този път.Наздраве Животе!
Остави коментар:
-
Олеле тихо,за софри не споменавай,аз досега никога не съм запомнил да се приберем нормално по светло,заседнем ли отиде някое си време,те си имат млади принцеси и познай какво се случва не се ли върне да и обърне внимание.Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеТо и за хард софрите пак си иска дупе,та тия младежи и за там се стряскат!Наздраве и за много години!
Остави коментар:
-
То и за хард софрите пак си иска дупе,та тия младежи и за там се стряскат!Наздраве и за много години!Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение,това е хард ендуро.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.
Остави коментар: