Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По Старопланинските пътеки

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• hristo jivota
    отговори
    От: По Старопланинските пътеки

Първоначално публикуван от V.R.R. Преглед на мнение
    ..аа и тук и това нее вярно ,всички помним по-нагоре в темата Пачо как показа на Живота как се катерят невъзможните пътеки ,и Христо беше впечатлен тогава(по скоро втрещен).За Купена говоря,Пачо го качваше на задна гума и го слизаше на предно колело,тогава Христо се учеше за първи път от друг и приемаше съвети от друг човек
    Не е невъзможно,пътеката на Купена не е нещо сложно,просто аз не знаех че въобще има пътека,когато и да съм бил горе е било само мъгла и не съм предполагал че може да се качи с мотор,двете стандартни пътеки едната от запад другата от изток са невъзможни за мотор по тях има укрепващи въжета за безопасно преминаване.

Остави коментар:

• hristo jivota
    отговори

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Ако решиш да го продаваш и е още живо, имай ме предвид.
    За сега нямам намерение да го продавам,трябва да му сменя ангренажна верига и гумички на клапаните.

Остави коментар:

• Ivan_J
    отговори

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
    Пристигнал е от Гърция защото е с такива документи,Купих го от Пачароза за 650лв.
    Ако решиш да го продаваш и е още живо, имай ме предвид.

Остави коментар:

• V.R.R.
    отговори

Първоначално публикуван от Кърнаре - 75 Преглед на мнение
    ама Пачо още се учи.
    ..аа и тук и това нее вярно ,всички помним по-нагоре в темата Пачо как показа на Живота как се катерят невъзможните пътеки ,и Христо беше впечатлен тогава(по скоро втрещен).За Купена говоря,Пачо го качваше на задна гума и го слизаше на предно колело,тогава Христо се учеше за първи път от друг и приемаше съвети от друг човек
    Последно редактирано от V.R.R.; 23-03-17, 08:19.

Остави коментар:

• Кърнаре - 75
    отговори

Сам съм по обясними причини,в целия подбалкански Карловски район сме само трима Пачароза,Николай и аз,чат пат срещам и някой Калоферец,другите не ги влече хард ендурото.
    За колибата се бъркаш,пътеката е Левчанска,тази колиба за която се сещаш беше на дядо Съби,бог да го прости,от нея няма вече нищо останало.
    Да да прав си трябваше да се сетя, като видях снимката от левченският язовир. А колкото до тримата за теб и Николай не знам ама Пачо още се учи.

Остави коментар:

• hristo jivota
    отговори

Заедно караме ама те още се учат,те са карали шоколадовата пътека,тя е най лесна.

Остави коментар:

• V.R.R.
    отговори

Сам съм по обясними причини,в целия подбалкански Карловски район сме само трима Пачароза,Николай
    Аааа това нее вярно...човека по горе в темата който караше с теб (с CRE-то ) го видях с още двама в неделя, беше се качил от Калофер и слизаше между тази пътека където си снимал и Калоферската ,но нея зам как се казва. Защо ти не беше с тях и не те викат,като се качват ти ще кажеш? П.п Само напомням ,че не си сам!
    Последно редактирано от V.R.R.; 22-03-17, 08:17.

Остави коментар:

• hristo jivota
    отговори

Първоначално публикуван от Кърнаре - 75 Преглед на мнение
    И отново сам браво. Как се казваше колибата на поляната, някога нямаше стъкла или се бъркам нещо.
    Сам съм по обясними причини,в целия подбалкански Карловски район сме само трима Пачароза,Николай и аз,чат пат срещам и някой Калоферец,другите не ги влече хард ендурото.
    За колибата се бъркаш,пътеката е Левчанска,тази колиба за която се сещаш беше на дядо Съби,бог да го прости,от нея няма вече нищо останало.

Остави коментар:

• Кърнаре - 75
    отговори

И отново сам браво. Как се казваше колибата на поляната, някога нямаше стъкла или се бъркам нещо.

Остави коментар:

• hristo jivota
    отговори

До Южен Джендем през Партизанската пътека.

Тук са всички снимки.https://www.facebook.com/hristo.jivota/photos_albums

Остави коментар:

• hristo jivota
    отговори

За сега няма нарушения,вчера минах от там събрах пластмасата и пуснах една метла че на някоя компания и е дошла повече ракията.

Остави коментар:

• viperr
    отговори

Един оффтопик голям свързан с тази снимка. Всичко в рази къщичка си седи е така насред нищото и никой няма да го вземе, запали, съсипе и потроши ?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:122.9 КБ
ID:5739374

Остави коментар:

• Ангел Иванов/sereco1/
    отговори

си имат млади принцеси и познай какво се случва не се ли върне да и обърне внимание.
    Аааа...,те тука е заровено "кучето".Той младежа тръгва и мисли само за принцесата,кога ще се върне и да топне морковаТака са днешната младеж,иска на бързо да качи този връх,баир,поляна,скала,планина,чукар и да се върне при гаджето!Ма Я не им се сърдя,и а съм минал по този път.Наздраве Животе!

Остави коментар:

• hristo jivota
    отговори

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
    То и за хард софрите пак си иска дупе,та тия младежи и за там се стряскат!Наздраве и за много години!
    Олеле тихо,за софри не споменавай,аз досега никога не съм запомнил да се приберем нормално по светло,заседнем ли отиде някое си време,те си имат млади принцеси и познай какво се случва не се ли върне да и обърне внимание.

Остави коментар:

• Ангел Иванов/sereco1/
    отговори

,това е хард ендуро.
    То и за хард софрите пак си иска дупе,та тия младежи и за там се стряскат!Наздраве и за много години!

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.

Зареждам...
X