Кой ще кара днес
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро Севлиево - раздумки
Свий
X
-
До: Ендуро Севлиево - раздумки
Драго то сега с 250 4т не можем да те стигнем,а какво ще стане 250 2т.

Остави коментар:
-
я ме китосайте и мен с 1о КТМче 250 2т по нова година да е след 2007

Остави коментар:
-
Веско,докарай твоето Кавазаки в халето за една седмица,и ще имаш кит на 300 тъкмо Бакалов е загрял
Остави коментар:
-
Ники много си е хубава Хондата ти.Я вземи я нагласи тунинг тук там пък напролет мога да я купя от теб да си откарам
.Едно птиче ми подсказа нещо за някакво АТВ Кавазаки-някой знае ли нещо?
Остави коментар:
-
Всъщност,ако аз ти карам мотора ще е кит на КТМ,а ако карам отзад ще е пушен кит .Нещо не се вписвам в категория скумрия.Ако бях с 20 кг.по лек вече щях да съм чирус на КТМ защото щях да съм го купил твоя отдавна
Остави коментар:
-
Какво какво, китове или скумрии , я пак
Остави коментар:
-
Бакалов се е вманиачил на темата китове ,сега иска да сменя цилиндъра и буталото на ВР с по големи ,явно навлиза в критическата.Ама и аз да не съм карал няколко месеца,ще съм сигурно на неговото дереджеПоследно редактирано от viki terzieva; 18-12-09, 21:06.
Остави коментар:
-
Много харесвам и КТМ на Краси ,само да не карам след него,че заприличвам на пушена скумрия
Остави коментар:
-
какъв CRF бре
тва за гората си е живо наказание, виж за трасе е дурга работа, макар че и там доста хора се усетиха че 450 е много силен, но за сметка на това по тежък 
XR-a на Кайо си му е 6, а и 6 ще го направи до напролет
Остави коментар:
-
Веско на моите години само CRF ми трябва. ХР си е много добър и достатъчно мощен ,трябва му само малко по съвременен карбуратор.Жоро хр600 ми даде един съвет,и сега ще видим
Остави коментар:
-
Ако позволиш да ти дам съвет-ЦРФ450.Не се занимавай с кръжока направи си сам.Ако избереш варианта с 440 като му посвикнеш малко пак ще ти се вижда слаб и пак отиваме на ЦРФ.Тъкмо като му ремонтираш двигателния отсек някой младеж ще си откара след теб.Първоначално публикуван от ibri Преглед на мнениеБакалов ме натиска за440 ,аз все още се чудя,имам два дни за размисъл.Приемам съвети.
Остави коментар:
-
Бакалов ме натиска за440 ,аз все още се чудя,имам два дни за размисъл.Приемам съвети.
Остави коментар:
-
Драгоооооооо, остаряваш. Какви 25 градуса, няма да ходим на сафари. С господин Бакалов това ни беше любимия сезон, за жалост до април е инвалид, а аз чакам кита на 440. Сега разбирам ,какво ти е било без мотор.

Подочух за едно пет етажно обектче с двайсетина котлета за след нова година

Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Остави коментар: