Ники много си е хубава Хондата ти.Я вземи я нагласи тунинг тук там пък напролет мога да я купя от теб да си откарам.Едно птиче ми подсказа нещо за някакво АТВ Кавазаки-някой знае ли нещо?
Всъщност,ако аз ти карам мотора ще е кит на КТМ,а ако карам отзад ще е пушен кит .Нещо не се вписвам в категория скумрия.Ако бях с 20 кг.по лек вече щях да съм чирус на КТМ защото щях да съм го купил твоя отдавна
Бакалов се е вманиачил на темата китове ,сега иска да сменя цилиндъра и буталото на ВР с по големи ,явно навлиза в критическата.Ама и аз да не съм карал няколко месеца,ще съм сигурно на неговото дередже
Последно редактирано от viki terzieva; 18-12-09, 20:06.
какъв CRF бре тва за гората си е живо наказание, виж за трасе е дурга работа, макар че и там доста хора се усетиха че 450 е много силен, но за сметка на това по тежък
XR-a на Кайо си му е 6, а и 6 ще го направи до напролет
Веско на моите години само CRF ми трябва. ХР си е много добър и достатъчно мощен ,трябва му само малко по съвременен карбуратор.Жоро хр600 ми даде един съвет,и сега ще видим
Бакалов ме натиска за440 ,аз все още се чудя,имам два дни за размисъл.Приемам съвети.
Ако позволиш да ти дам съвет-ЦРФ450.Не се занимавай с кръжока направи си сам.Ако избереш варианта с 440 като му посвикнеш малко пак ще ти се вижда слаб и пак отиваме на ЦРФ.Тъкмо като му ремонтираш двигателния отсек някой младеж ще си откара след теб.
Драгоооооооо, остаряваш. Какви 25 градуса, няма да ходим на сафари. С господин Бакалов това ни беше любимия сезон, за жалост до април е инвалид, а аз чакам кита на 440. Сега разбирам ,какво ти е било без мотор.
Подочух за едно пет етажно обектче с двайсетина котлета за след нова година
Остави коментар: