Аз софрички не отказвам, ама с всичкото това ядене, дето го изядох покрай тези празници,май по ми се кара.
Ама щом е за идеята ме бройте и мен .
ibri, аз кебапчета не ям, само чисто месце му е майката. Ама щом ще носиш и без задни стъпенки ще те закарам до там (,а може и с шутове )
Последно редактирано от viki terzieva; 28-12-09, 21:15.
Тъкмо да напиша 50 кебапчета от мене и се сетих ,че нямам мотор.Всичко е в ръцете на БОБИ МХ ,утре ако ми дойде буталото ,вдруги ден съм на линия.
И да не дойде, не се ядосвай, ами вземай кебапчетата и идвай с нас. Моториста си е моторист дори и на задната седалка. Втори пилот няма да ми е излишен, особено ако Венци донесе от онези неговите течности.
Последно редактирано от viki terzieva; 28-12-09, 21:16.
Честита коледа и от мен на всички съфорумници и съграждани. Наближава да изпратим старата и да посрещнем новата година.Мина ми през главата една идея:
Прогнозата за следващите дни обещава подходящо за ендуро и разходки време.Предлагам да направим едно леко каране съпроводено със скара на открито.За подходящи места намирам Беляковското езеро(витата стена) и разкопките.
Краси, Краси, защо ми запали фитилите. В неделя не издържах и го оцапах, както не го бях цапал от доста време. За малко повече от половин час си направих такъв кеф, че чак нямаше как да е по-голям. Кратко каране, ама само на газ колкото мога. И после ОХ РЪЦЕТЕ МИ. Сам самин си покарах и станах на прасенце. Ох ,ГОЛЯМ КЕФ беше. Дано зимата се смили над нас с още няколко такива дни .
Тъкмо се прибрах и реших да сваля малко от калта в сервиза на Червото, те видях да минаваш с мръсна газ, не можах да реагирам.Можеше да покараме заедно
Последно редактирано от viki terzieva; 28-12-09, 21:17.
Краси, Краси, защо ми запали фитилите. В неделя не издържах и го оцапах, както не го бях цапал от доста време. За малко повече от половин час си направих такъв кеф, че чак нямаше как да е по-голям. Кратко каране, ама само на газ колкото мога. И после ОХ РЪЦЕТЕ МИ. Сам самин си покарах и станах на прасенце. Ох ,ГОЛЯМ КЕФ беше. Дано зимата се смили над нас с още няколко такива дни .
Последно редактирано от viki terzieva; 28-12-09, 11:19.
Остави коментар: