Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До х.Вежен и х.Бенковски с тежката артилерия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: до х. вежен и х.бенковски с тежката артилерия

М да аз съм от Тетевен ,а в Рибарица имам 2 вили които давам под наем,а иначе джипката сега е в бокса ма до 10 дена трябва да е 6.Поръчал съм си и блокажи.

Коментар

[quote=мурселин;40323а в Рибарица имам 2 вили които давам под наем
      oooooooooo усещам че ще заформим купона какъв е наема на вилите и къде се намират какъв е джипа за събота ще бъде ли готов че ние мислим да щурмуваме Бенковски ако е хубаво времето де видя ли снимката в тежки мотори

Коментар

Първоначално публикуван от мурселин Преглед на мнение
        М да аз съм от Тетевен ,а в Рибарица имам 2 вили които давам под наем,а иначе джипката сега е в бокса ма до 10 дена трябва да е 6.Поръчал съм си и блокажи.
        получих съобщението и снимките .Бпаво много съм доволен.Веднага ще направя предложение в четвъртък (тогава е рокерската сбирка).Незнам само какво ще реши мнозинството да ли да спим нагоре по хижите или в Рибарица Но дано поне джипа ти да стане до неделяА къде продължава пътя за Момина поляна
        Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-06-08, 15:14.

Коментар

До: До х.Вежен и х.Бенковски с тежката артилерия

Има ли желаещи да се повозим в събота Вежен ; Бенковски ; Момина полянаАз лично с още 2-ма приатели ще спим петък вечер на Вежен и в събота щурмуваме

Коментар

Приятна и безаварийна разходка и очакваме снимки и впечатления!
            [url]http://www.offroad-band.com/[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от 100U Преглед на мнение
              Приятна и безаварийна разходка и очакваме снимки и впечатления!
              Хайде да атакуваме де. Тръгваме петък вечерта ще спим на Вежен и в събота ловим гората рано рано.Драго обеща да ми качи снимките после(като се върнем) защото аз така и не се научих .Така че неделя понеделник ще има резултати да се надяваме

Коментар

Първоначално публикуван от 100U Преглед на мнение
                Да това ми е мотора!
                А вие направихте ли го слизането,защото ме интересува къде се отделя пътеката от билото и има ли маркировка,по която да се ориентираме,понеже може и да не разполагаме с GPS!
                да ти кажа .Направихме и слизането и качването просто е перфектно.Минали са доста ATV-та по маршрута и се е оформил път.На бариерата за Бенковски са започнали да вардят с една нива и не пускат нагоре .Тръгнахме по пътекат за Планински извори.Незнам дали объркахме нещо но под връх Баба стана за планински кози времето ни притисна а да си кажа чесно не ми се и продължаваше .Тука е мястото да кажа че за момента завидях на 60 килограмовите момчета с 70 килограмовите моторчета но както и да е МЪЖЪТ Е МЪЖ КОГАТО СИ ТЕЖИ НА МЯСТОТО .До 2 дена dragorip ще пусне и снимки да се надяваме . лошото е че ще бъдат без коментар ама аз затова сега ще напиша:Прекарахме си супер и това е важното за мен а на който не му харесват снимките да се качи и да направи по хубавие ми това е от мен мога да пиша поне още 2-3 часа по темата ама ми се подбиха пръстите да щракам по копчетата
                Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 23-06-08, 19:51.

Коментар

гоше ето и обещаното от мен
                  http://chichebiev.com/other/trip/
                  Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от dragorip Преглед на мнение
                    гоше ето и обещаното от мен
                    http://chichebiev.com/other/trip/
                    Ами Драго незнам ама според мене това си е една каса бира придружена с мезета в твоя ползаи май терена ще е Мазалат .Много ти благодаря

Коментар

ще отидем обещавам ама ще е по нататък че сега ми е много натоварено в работата и нямам никакво време за развлечения и удоволствия
                      Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X