Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До х.Вежен и х.Бенковски с тежката артилерия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: до х. вежен и х.бенковски с тежката артилерия

Първоначално публикуван от мурселин Преглед на мнение
    Вчера идваха 4 5 атвта и 3 4 кросови в най големият дъжд ,та си правиха арабията .
    Ти от рибарица ли си? Внимавай с отговора че ша ти дойда на гости

Коментар

Да това ми е мотора!
      А вие направихте ли го слизането,защото ме интересува къде се отделя пътеката от билото и има ли маркировка,по която да се ориентираме,понеже може и да не разполагаме с GPS!
      [url]http://www.offroad-band.com/[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от 100U Преглед на мнение
        Да това ми е мотора!
        А вие направихте ли го слизането,защото ме интересува къде се отделя пътеката от билото и има ли маркировка,по която да се ориентираме,понеже може и да не разполагаме с GPS!
        от къде ще се качите

Коментар

Да това ми е мотора!
          Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
          от къде ще се качите
          (georgi vitliemov )Колега това ми е скайпа по добре да се чуем че така май няма да се разберем

Коментар

Мислим да тръгнем от вр.Мургаш и да караме по билото и след х."Планински извори" преди "Кончето" да търсим пътека да слизаме към "Бенковски" или "Вежен"!После по асвалта до Шипка и от там пак по билото до Карнобат и от там към Странджа!Вървял съм го пеш до Беклемето,но само по билото и не си спомням имаше ли такава пътека за слизане и т.н!
            Проблема със скайпа е че на работата ми е скопен нета и нямам достъп!Може би ще пробвам вечерта!

Коментар

Мислим да тръгнем от вр.Мургаш и да караме по билото и след х."Планински извори" преди "Кончето" да търсим пътека да слизаме към "Бенковски" или "Вежен"!После по асвалта до Шипка и от там пак по билото до Карнобат и от там към Странджа!Вървял съм го пеш до Беклемето,но само по билото и не си спомням имаше ли такава пътека за слизане и т.н!
              Проблема със скайпа е че на работата ми е скопен нета и нямам достъп!Може би ще пробвам вечерта!
              Aми това е проблем защото вечерта аз съм на работа.гледай сега :стигате до Бенковски от там Рибарица по асвалта до Шипково ,Шипково- Бели Осъм. От Бели Осъм (центъра) се стига почти до Беклемето по черен път .От там по асвалта до паметника след това орлово гнездо -Дерменка- Добриа. от Добрила по лифта до Сопот .Сопот-Калофер по асвалта.От Калофер до вр.Ботев има хубав черен път.Вр. Ботев -хижа Тъжа от хижата до село Тъжа отново хубав път (скоростно каране) след което под балкана ,( но трябва да питаш тамушните да те опътят ) се стига до Узана от там Шипка и вече по вашия маршрут. Това в случей че искаш да се повозите повече.Терена е хубав карането не е екстремно има какво да се види.между другото по билото от Вежен до Беклемето е невъзможно

Коментар

Не е невъзможно!Някой колеги са го минавали миналата година!

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=17939
                Доста е трудно!Аз съм го минавал пеш и знам терена!
                Ние просто искаме да се повозим, а и моторите на са първа младост и от най-леките!А и с времето ще сме ограничени!
                Благодаря за инфото!

Коментар

Не е невъзможно!Някой колеги са го минавали миналата година!

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=17939
                  Доста е трудно!Аз съм го минавал пеш и знам терена!
                  Ние просто искаме да се повозим, а и моторите на са първа младост и от най-леките!А и с времето ще сме ограничени!
                  Благодаря за инфото!
                  ооооооооооо ти да знаеш аз каква бабичка карам всичко опира до гуми и зъбчатки май апък с килограмите ще се борим
                  Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-01-09, 09:18.

Коментар

Абе ние уж сме подготвени,ама доколко ще видим като
                    тръгнем!

Коментар

Абе ние уж сме подготвени,ама доколко ще видим като
                      тръгнем!
                      на добър час и чакам за снимки и коментари от пътешествието

Коментар

Благодаря!Живи и здрави и това ще стане!

Коментар

Жоре кат си дойда лятото ще го направим ама по най тежкия маршрут, аз такива ги обичам ама да има и камъни и корени на дърветаи каквото ще да е ,аз лесно не се отказвам
                          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

А за плевенчани абе и аз съм от там и да ви кажа че верно са малко лабъви в ендурото ,ама то трбва и от некъде да се започне нали.Поздрави на цялата Плевенска група
                            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                              А за плевенчани абе и аз съм от там и да ви кажа че верно са малко лабъви в ендурото ,ама то трбва и от некъде да се започне нали.Поздрави на цялата Плевенска група
                              Пепи нямаш си на рредстава какъв маршрут съм приготвил ти само се върни.Довечера ще се чуем по скайпа

Коментар

иво доминатор престраши се и напиши някои ред да похвалим доминаторите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X