Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До х.Вежен и х.Бенковски с тежката артилерия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До х.Вежен и х.Бенковски с тежката артилерия

Здравейте и от мен Г.витлиемоф реших и аз да хвърля някоя снимка в сайта да започнем с подготовката тя беше голяма защото нямаше кой да ми каже че пътя за вежен докато се засилиш и той свършва за сметка на това обаче е доста красиво дори мотора ми спря да погледана пътеката от вежен за бенковски се изкефих максимално бях на път да изоставя мотора защото намерих ново призвание[ATTACH][/ATTACH] като пристигнахме на хижата ''кучето не се забави и мигна бенковски е страшно готино и евтиновремето беше в наша полза и се възползвахме максималноето някой снимки от преходите с приателите от енина[ATTACH][/ATTACH] в крайна сметка пих една студена и хайде за вкъщи [ATTACH][ATTACH]35333
    Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-01-09, 09:59.

До: до х. вежен и х.бенковски с тежката артилерия

[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
    Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
    дравейте и от мен г.витлиемоф реших и аз да хвърля някоя снимка в сайта да започнем с подготовката тя беше голяма защото нямаше кой да ми каже че пътя за вежен докато се засилиш и той свършва за сметка на това обаче е доста красиwo дори мотора ми спря да погледана пътеката от вежен за бенковски се изкефих максималнобях на път да изоставя мотора защото намерих ново призваниe] като пристигнахме на хижата ''кучето не се забави и миг на бенковски е страшно готино и евтиновремето беше в наша полза и се възползвахме максималноето някой снимки от преходите с приателите от енина[ATTACH]35330[/ATTACH][ATTACH][ATTACH]35331[/ATTACH][/ATTACH] в крайна сметка пих една студена вода и хайде за вкъщи [ATTACH][ATTACH]35333
    Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 15-01-09, 09:18.

Коментар

има ли желаещи да се повозим на 14 или 15.06 до х.бенковски и да видим каде свършва пътя и какво има след него

Коментар

до ники енина какво става бе пич

Коментар

Браво ,при нес е много красиво,а има и къде да си полекува човек главоболието.Аз и едно приятелче сефтосахме с уазките пътя за Вежен тази година като преди това се качихме и до бенковски
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
            има ли желаещи да се повозим на 14 или 15.06 до х.бенковски и да видим каде свършва пътя и какво има след него
            ,А за теб колега след Бенковски пътя не свършва,може да направите преход до х.Момина поляна..
            Прикачени файлове

Коментар

ами говорих с някакъв офчар и той ми каза че по нататък от кошарите не може

Коментар

Браво колеги ,добра разходка сте си спретнали! Друго сие с тежката артилерия, веднъж да гръмне все в десятката! Радва ме да има повече желаещи за такива разходки.Плевенчани малко сте хлабави но все пак всички желаещи да заповядат за каране по хубавите пътеки около Енина. Приято каране и безаварийно завръщане.
                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

[quote=s4f;398624]Браво колеги ,добра разходка сте си спретнали! Друго сие с тежката артилерия, веднъж да гръмне все в десятката! Радва ме да има повече желаещи за такива разходки.Плевенчани малко сте хлабави но все пак всички желаещи да заповядат за каране по хубавите пътеки около Енина. Приято каране и безаварийно завръщане.[/quo Ники (s4f) никой не притендира че плевенчани сме много добри и че не сме ( хлабави) но и сайта се казва '' пътешествия и разходки никаде не пише '' ша бягаме за първо място'' а пък не вярвам ако пристигна някаде първи да ми дадат медал .важното е че съм отишал видял и съм се завърнал безавариино

Коментар

Споко бе колеги,хубаво четете ако трябва питайте пак защото в диалога се изясняват нещата. Жоре,неправилно ме разбра за хлабавоста, нямах предвид доказваемоста а :рачешкото: при няои колеги ОК.
                    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Нещо не ми се виждат всички снимки!

А прехода не разбрах от Плевен ли го започнахте или сте влачили моторите до Рибарица?
                      Lesidren.com

Коментар

Вчера идваха 4 5 атвта и 3 4 кросови в най големият дъжд ,та си правиха арабията .

Коментар

А някой може ли да каже как става слизането от билото към х.”Бенковски” и дали е много екстремно?
                          Някъде преди “Кончето ” трябва да е нали?
                          [url]http://www.offroad-band.com/[/url]

Коментар

колега ако това ти е мотора който е на снимката няма да имаш проблеми слизането е перфектно

Коментар

Моторите ги закарах на ремарке ,ако обаче не дадат ремаркето ходим на ход .между другото незнам защо снимките излязоха така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X