Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Браво на младите надежди със сигурност бащата на групата (Будин) ще ги научи на много неща.
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Ей,тия дупничани не карат изобщо,ще размърдам хубавата тема с последните видеоматериали от "гостуването" ми в Дупница.Клиповете са от първото ми излизане с Будин,който реши да ме заведе до връх малък Полич.Пак няма нищо екстремно,но за нас начинаещите всяко каране си е екстремно.Ще видите невероятната красота на Рила,през треперещата камера от каската на Будин.

На мен друго не ми остана за публикуване в тази тема,да мислят домакините.Аз се надявам скоро да ни пристигнат моторите,че малкия се Пищиса и е време да публикуваме и нещо от пистите в Италия.
      Beta 450 RR-Factory
      0039 3206052599

Коментар

Току що се прибрах от работа, беше черен ден, дано е свършил!!
        За подобряване на нервния ми статус си отворих една черна бира Leffe и смятам да ви разкажа какво се случи в събота.

Искам най-отговорно да заявя, че този разказ е за и заради една моя много добра приятелка, наздраве.

Разказа в картинки който ще последва съм кръстил така: "Crazy Job & Lazy Job at Rila"
        Няма да словоблудствам повече, направо се захващам със снимките.

Миро и Радо на фона на езерото Лох Нес...

Бат Дак, човекът робот, за него няма умора, няма назад.....респект!

Езерата край Нова Скотия, шотландски окръг.

След като се насладиха на гледката и студът започна да щипе, гостите ме попитаха къде е сауната.
        Отговорът беше, нагоре и наляво, после при мен на касата...залогът този път беше една крава с теле...

И играта започна....

Най-напред се откъсна бат Дак и не след дълго го последва и Кокера...

Единственият проблем за тях и мое спасение се оказа дъждът който ръмеше, камъните бяха хлъзгави като стъкло.

Човекът машина, ветеранът от Ерзберг родео и доайенът на Крейзи Джоб Бат Дак.

Мъглата започва да се спуска към тях и аз заявих, че са се качили колкото за по един телешки език, време беше да слизат.

Кокера каза добре, аз и на един език съм доволен, стига Валя да не разбере....

При бат Дак обаче кризата била по-голяма, той има близнаци да храни и с един език не искаше да се задоволи.

Радо също се оказа максималист.....или мазохист, не можах да разбера...

От долу Тонката само се забавляваше, той беше постигнал своето, дори и тяхното, но те искаха да му се реваншират явно.

Явно някой от катерачите горе направи бекфлип и публиката се развълнува, деца какво да ги правиш.

Кокера се завръща, този човек през деня направи такива неща с мотора, каквито аз досега на живо не бях виждал, РЕСПЕКТ.

Ачо Пастрана обяснява на Миро, че не е искал да се качва по-нагоре за да не му се разсърди бат Дак.

През това време опитите продължаваха, бат Дак и Радо. Те май си бяха от габровската група този ден.

А долу вече се разиграваше черно тото....да не чуе само Боби Михайлов, че ще им иска процент...

Ужасни снимки за което се извинявам, но нямам с какво да снимам, в процес на закупуване съм.

Миро Джарвиса също не скучаеше....

С този кадър слагам край на тази мъка, следващата спирка и естествено снимки направихме на злокобната за мен "S"-ka.

Следва. -->

Коментар

На тази "S"-ka загубих бас преди няколко седмици, залогът беше едно агне.
          Аз естествено го заклах рано сутринта, сложих да се пече и когато отидох на срещата с колегите се оказах ИЗНЕНАДАН.

Когато се хванахме на бас, те бяха само четирима, а сега много при това с жените и децата, то верно, че е криза, ама чак пък толкова..

Както и да е, първи опит на Радо.....казах ви, техниката ми за снимки е боклук, за което още веднъж се извинявам.

Мишо този път излетя на куршум, наистина не можах да го хвана в кадър.....сори Мишо...

Той обаче се върна да помага, много малко са хората който могат да преминат това препятствие без чужда помощ.

Ред беше на моя мотор, на мен ми беше безразлично кой ще го изкара, важното беше да не съм аз...не за друго, ами нямаше кой да снима.

Кокера се справи отлично, изкара ми мотора без да се задъха даже, от раз....

С неговият обаче се наложи да побутне малко....цвайка, к'во да искаш от нея...

Бат Дак, същият сценарии като Кокера.

Пак той.

Мистър Пастрана.

Ето така се излиза, стил Джарвис, само на задна гума, евала Миро.

Пореден опит за Радо, този път успешен, но в този момент заваля дъжд.

Ето така се разработва ЧИСТО НОВ КТМ, не беше каран до момента, направо го преразработихме май, ебати думата написах.

Миро караше толкова бързо, че и него като Мишо не можех да го фокусирам.

Имахме гост и от Банско...

И от село Бистрица - Дупнишко Марио.

И на къде без Емо.сом.

Той почти през целият ден снимаше с ГоПро камера и се надявам тази година да видим клипчетата.

И този ляв завой е като в живота, много трудно се взима от истински мъже.

Еййй, бях забравил Гаргата бре, извинявай друже, че без теб никога не е било весело, днес за пореден път го доказа.

Той обаче е истински Жентълмен, отказа помощ и пред критичният поглед на Кокера и Пастрана се качи сам.

Да, Гошка, заминаха и аз даже не ги видях на къде....затова и повече снимки няма.

Има обаче една новина, за ЕДИН единствен ден изкачихме всички пътеки От К1, К2, К3 до две чисто нови и не показвани тук досега.
          За тях обаче ще ми трябва някоя много, ама много бавна група с доминатори за да мога да я заснема, тия повече не ги и видях.

Е разбира се вечерта когато се появих с тавата с агнето, те ме намериха, но това е поверителна информация, която аз дори не мога да си спомня.

Край.

Коментар

Снимачната техника била боклук,дрън-дрън.Много готини снимки,а и групата като гледам е много яка.

Коментар

За снимачната техника....Ок си е като знам аз какви снимки качвам.

А за това което се вижда през нея,без коментар!!!!!
              Направо ми идва да не снимам и не качвам нищо повече от нашите-/моите/ - полянкаджийски разходки.

Хвала на всички участници,поздрави и ......а бее нямам думи!!!
              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

И все пак не мога да си намеря място от видяното.....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:824.0 КБ
ID:5416897

Смятам че публикация на подобни кадри трябва да бъде придружена с надпис-/да се избягва от хора с фоточувствителна епилепсия !
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Преди точно 5 години, пак около 13:00 часа, седнах да кача няколко снимки от съботното ни каране, трябваше да пусна и нова тема естествено.
                  Мислих как да я кръстя, тогава по един от ТВ каналите, вървеше повторение на едно предаване, което не съществува вече, "Виктори Екстрийм".
                  И така без да имам идея какво ще се случи и получи, я кръстих "Дупница Екстрийм", днес, точно в 13:01 часа, тази тема и тази група НАВЪРШВА 5 години.
                  Тези които помнят "петилетките" знаят, че те се изпълняваха за 2 или 3 години, ние пък си спазихме срока, но израснахме три пъти повече.
                  В този ред на мисли вчера се организирахме, че дори и гост звезда си поканихме, и преминахме маршрута от преди 5 години, но освен него, още пет шест пътеки, които за времето си бяха невъзможни за нас.
                  Наистина разликата от преди пет години и днес е огромна, пътеки на които преди носехме моторите, сега прелитахме с пУна газ.
                  Естествено, това е повод за гордост, но пък ощетява Вас, приятелите и читателите на темата, не мога да ги снимам вече, не спират нито за минутка.

Май се разприказвах като пенсионерка на опашка за сметките на топлофикация, спирам и веднага ви правя съпричастни с възстановката на епичното каране опреди една петилетка.

Люси и Николчо съзерцават нещо, какво ли е???

Ами да, това е Мишо69, гост звездата от Ерзберг 2012 и вицешампион на България по Ендуро.

Прави показно и ни задава задача за следващите 5 години, ние естествено приемаме задачата с усмиФка...

Мишо обяснява на Гаргата, че ако не било мокро, щял съм и аз да се кача ЕВЕНТУАЛНО ДЕ...

Играхме си тук и после газ към следващата пътека, добре че има и такива прагове та да щракам, иначе само ще ви разказвам.

Вижте страничният наклон, а и скалите бяха влажни, леко ръмеше, никой не искаше травми...имаше уважителна причина в една фурна, но затова после.

Боби /Байе/ се кефеше на екшъна, аз снимах, а останалите носеха...той обаче се отчете подобаващо вечерта, за което дружно му БЛАГОДАРИМ.

Всеки опитва както може....

Гаргата заходи като мен и сгреши естествено....

Без коментар...

Дойде реди на Люси, бащицата пренесе и занесе всички мотори горкия, какво да ни прави, Будин си е Будин, никога не е оставял човек в беда.

Последен е Гаргата, той поне се сети та се върна за нов опит, много майтап отнесе и затова се надъха яко, но затова после.

Каза, ей са ти .....майката и рИПнА....

А аз през това време от скука си събирах хербарии, КТМ-а сам си минава отвсякъде...

Една нова пътека, качваме я за първи път, миналата седмица я спускахме с крейзитата, чакаме останалите, а Гаргата както винаги ни забавлява с неговите лафове.

Не можеше да не почетем и така известната S-ка, Гаргата направи 5-6 опита на нея, ние не, бързахме за веселата част.

След това качихме и спуснахме още 2 пътеки, общо за деня 7 броя, а само преди 5 години, всичко това качвахме и слизахме за месец, това го заявявам най-сериозно.
                  После всички отидохме на гости на Боби, там ни чакаше печено прасенце, домашно вино и ракия, и още нещо, но затова утре, днес НЕ..
                  На Мишо69 се падна честа да разреже и раздели прасенцето, нали той беше почетния гост на рождения ден на групата.

Това е последната снимка, повече не ми разрешават да публикувам, но аз ви обещавам утре поне един компромат да пусна...

Коментар

Браво Ванка ! Честита 5 годишнина на групата и от мен ! Продължавайте все така да покорявате балкана и да ни правите съпричастни на всяко едно приключение
                    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

От кога чаках да се размърда тази тема,дано да не е само за рожденият ден на групата.Искренно се надявам,догодина да премина всичките тези пътеки заедно с групата,а не като тази година,да лежа по болниците дупнишки.Успех на всички членове и гости на групата,нека продължават да превземат рилската крепост и да ни правят съпричастни с подвизите си,наздраве.
                      Beta 450 RR-Factory
                      0039 3206052599

Коментар

Честита годишнина момци, наздраве от мен

Коментар

Честита годишнина и от мен колегии през следващите 50 години все така хубави репортажиназдраве

Коментар

минимум само дори заради този кадър не съжалявам когато приди 4 години пак със заем си купих първия мотор

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P091210_12.55.jpg
Прегледи:2
Размер:258.6 КБ
ID:5420063
                            и от тогава смених много ктм , ямахи , портокалчета , лимончета , кивита и какво ли още не , но хондата и до ден днешен си я държа и е последното нищо което ще продам

Коментар

весели и безавариини още много и чести планински пътеки и преходи

Коментар

Ех БАТИ ВАНЬООООО , пет години а?? Гачи вчера беше?
                                Поздрави и от мен! Все така да сте гостоприемни и дано дълги години да покорявате върховете! Поздрави от чича ви Фъра!!!
                                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X