Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Не е истина как изглежда на снимките тази S-ка...
    Моя мотор го бих 2-3 пъти, на Чинела 3-пъти...
    Усещането е като да караш по речна баластра с пръст, но под наклон, на 50 см. тясна пътека да завиеш наляво, запазвайки инерцията...която моментално умира и мотора се хлъзга и забуксува. За секунди ако не върнеш газта изкопаваш 30-сантиметров праг...и си дотам. Опитвах толкоз пъти защото не можех да повярвам как едно никакво място се опира...Абе отстрани е като шега, а реално все едно караш по омаслени сфери от лагери, изсипани в неограничени количества по пътеката. Колкото повече ги изхвъряш, толкоз повече се появяват и ... прага наляво става все по-висок.
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

Да бе да- Вековни дървета
      -Направо да не повярваш....
      -Ама нема ядове бе братанче...
      -Само пУна газ...
      -Ама нещо бая ми сте се задУлили с тия кашмери......

Е макар и да сте се позабавлявали смятам че всеки ще свърже мнението си с едно от горните, а аз за първи път ще въздъхна, но не от съжаление а от облекчение, че не съм успял да изляза за малко офрид с колегите експериментатори
      Ама пътечката е зверска а?!
      Бензин в кръвта!
      http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150681644348141.417840.569443140&type=1

Коментар

Всички мнения свързани с новият ми мотор, преместих ТУК.

Коментар

• От: На гости на Чинела...или по-скоро как Чинела повече няма да кани на гости

Живот и здраве утре вечер тръгваме четири мотора от Плевен към Паничище-хотел Луч. Целта ни е в събота да отидем до Рилските езера. След разходката в събота ако остане време и най вече в неделният ден, волна програма със заигравки. Благодарим на домакините предварително.
          За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
            Живот и здраве утре вечер тръгваме четири мотора от Плевен към Паничище-хотел Луч. Целта ни е в събота да отидем до Рилските езера. След разходката в събота ако остане време и най вече в неделният ден, волна програма със заигравки. Благодарим на домакините предварително.
            ...Не съм сигурен дали Чинела ще си е отпочинал от този вторник. Да не ходите нахалост.

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              ...Не съм сигурен дали Чинела ще си е отпочинал от този вторник. Да не ходите нахалост.
              Aaaa Милко ,то бърже му минава! Пък щом Ренди е с мотота мазохист ,даже и без Ванката ще се " ориентират"
              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                Aaaa Милко ,то бърже му минава! Пък щом Ренди е с мотота мазохист ,даже и без Ванката ще се " ориентират"
                Брат...ще ги заключат някъде горската стража...срам ще се бере...не друго без Чинела.

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Гостито се състоя и аз съм много приятно изненадан от плевенската група.
                  Въпреки, че около Плевен е само равнина, момчета с редовните си излети са вдигнали нивото, до неизмерими висоти.
                  Казвам го съвсем сериозно, едно голямо ЕВАЛА за всичките, дано дойдат пак някой ден.

Сега понеже съм с наранено око, даже в бърза помощ ходих, та ми е трудно да пиша, всичко ми е мъгла, ще пускам само снимки,
                  а коментарите ще оставя за по-нататък като прогледна.

Вече на връх Кабул.

Над отовишкия циркус.

Някаква нова "звезда" в плевенската група, щото откъдето била жената от там и ....

Отовишки връх.

Гости имаше и чак от Враца.

Снежният човек ЙЕТИ даже се показа да ни посрещне.

На заден план езеро Отовица.

Отовишкият циркус погледнато към Дупница.

Стига ви толкова засега, че окото ми бликна като фонтан, довечера още!!!

Коментар

Така, проблемът с моето око се оказа доста сериозен и съм аут от играта за следващите 14дни!!!
                    Но това няма да ми попречи да ви пусна всички останали снимки на момчетата от Плевен.

Пак ще са без коментар защото ми е трудно да виждам с едното око и клавиатурата ми е четворна.

Коментар

Коментар

Паничище от птичи поглед!!!

Коментар

Май ми се струва,че доста съм опуснал но следващият път задължително отивам.
                          Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първото нещо, което искам да кажа след изминалият уйкенд е едно голямо БЛАГОДАРЯ на Chinela.
                            Леле какви езера, какви гледки. Определено сме му задължени за приятната разходка, с голямо удоволствие бих се върнал пак.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                              Май ми се струва,че доста съм опуснал но следващият път задължително оти
                              вам.
                              Не си отървал кои знаи какво питаи ги колко километра навиха иначе гледката от високо е страхотна.

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                                Не си отървал кои знаи какво питаи ги колко километра навиха иначе гледката от високо е страхотна.

Шорииииииииии. Много добре беше и като километри. Имаше период на Враца минавахме по 17 км за деня. В неделята ни водиха на техният Ерзберг. Седем километрова гадорйййка, по която и домакините не искат да се качат/пазят си моторите/. Без малко за 20-30 минути да спечелим на бас новият мотор на Чинела но не успяхме, защото Аз пак се ЗАГУБИХ ха ха ха ха ха. Не съществува место на което да не мога да се изгубя. Асенчо и Филип се справех чудесно с изкачването и ориентацията, даже ходиха два километра пеша да ме търсят за което и БЛАГОДАРЯ.
                                За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X