Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Дупница ЕКСТРИЙМ

Егати каръшката работа.Скорошно оздравяване на колегата.

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
      То е ясно какво, ама както сте се подкарали на седмица по юнак паднал в боя - до месец няма да има кого да снимаш вече!
      Има, има кого да снимам ето. Моля ви не правете като тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Да сме били спрели с тия шосейни мотори, че ендурото било по безопасно. ДА БЕ ДА то се вижда.
        Като знам тия дървета как пресичат пътя пред теб докато си караш в гората. НЯМА БЕЗОПАСНИ МОТОРИ.
        Скорошно оздравяване на Колегите.
        Последно редактирано от Chinela; 29-04-10, 10:46.
        За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Просто нямам думи за края на пътеписа. Това преживяване точно отговаря на групата "Дупница ЕКСТРИЙМ". Знаех си, че съм избрал правилната тема за абонамент. Скорошно оздравяване и на тримата юнаци и никога повече да не им се налага да си правят снимка като последната. Хубавото е, че по този край като гледам и чета има доста свестни хора, които помагат при нужда.

Коментар

Краси бил ли е с ботуши?
            [COLOR=RoyalBlue][I][IMG]http://www.pro-manuals.com/images/yamaha_logo-small.gif[/IMG] [COLOR=RoyalBlue]YZ250F 2005[/COLOR][/I][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от flashMX Преглед на мнение
              Краси бил ли е с ботуши?
              Ами ако си чел внимателно моя разказ и си разглеждал снимките, този въпрос щеше да е излишен.

Коментар

Ето и малко снимки от събитията след спасителната операция организирани от Гаргата.

Синята акула е вече в ръцете на майстор Будин за разфасоване и обезводняване.

Добрите ХОРА.

Хеликоптера на ПСС...

Идеолога и спонсора на последвалите събития с куче водач.

Обезводняване на ауспуха и двигателя....

Водолаза на път за вкъщи да се преоблече и да присъства на мероприятието по разбора...

Водопада в горната си част.

Боби

Време е да поседнем и да размислим, има ли бъдеще ендурото в този район или ДА..

Почна се...

Част от материалите за симпозиума...

Майстора си е майстор навсякъде.

Задушевната обстановка..

Умореният фотограф на когото дължите бирата....

Това беше, другата събота ПАК. Дано Ви е харесал разказа.

Коментар

От чернобелите снимки(сепия) като на музикална рок група ....до този ви дъждовен разказ,в който наистина си извоювате името Екстрийм,и ваденето на "синията акула" просто мога да кажа,че до сега такова чудо не бях гледал,целия мотор скрит в бързеите....състоянието на водача се видя,да се оправя скоро,ама пиши и какво става със синията машина....абе клипчето и поста ще бъдат гледани бая бая пъти

Коментар

"Инвалид Рейсинг Тийм" за съжаление се разраства...

Коментар

Ееееее, много кървави излети по тая Дупница в последно време

Казват, че белите винаги идвали по три - дано сте изпълнили плана и повече болест да не ви навестява.

А на тримата "ударници" - скорошно и пълно оздравяване !!!

Коментар

Що ли се сещам за началото на лошата серия ... Защо "като тях"...Ами себе си га забОрави ???
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...4&postcount=96
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                          Що ли се сещам за началото на лошата серия ... Защо "като тях"...Ами себе си га забОрави ???
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...4&postcount=96
                          Не съм забравил, не съм. Белезите си останаха завинаги и вече познавам кога ще се развали времето...
                          Моите травми са от миналата година, тази правих курбан на който и ти присъства, та дано няма повече травми за НИКОЙ.

Коментар

Но пък ако погледнем от добрата страна много курбани се очертават.

Коментар

Тая година какво става не знам...
                              Днеска на Ябланица Дейо, от нашата група, си е счупил ръката след бая сериозен търкал.
                              Преди това Сашо, друг от групата ни, се е пързалял на асфалт, на един от завоите, за щастие той се е отървал без контузия...

Освен да пожелая бързо възстановяване на всички, друго няма какво.

Дай Боже да няма повече инциденти!

Коментар

Вчера сънувах сън, сънувах че пак съм 8-ми клас и съм на манифестация пред мавзолея а вятърът подухва плисираните полички на....
                                И изведнъж се върнах 21 век с иззвъняването на алармата от GSM-a ,кошмарът беше ужасяващ. погледах до мен, почесах се
                                по .........и станах тихичко. Трябва да тръгвам, пред входа ме чакаха двама кандидат членове на Дупница Екстрийм.
                                Явно не са чели тази тема и затова, но нищо, нека се множим и развиваме докато все още можем.

Понеже напоследък ходя с един средно голям и трудно го вадя, снимките стават все по-малко и по-малко. Първа почивка.

Деян единствен засега успя да обязди КТМ-а на Гаргата, мноо як ша знаИте.

Звездоброец...

Първа тапа в дън гори Тилилейски...

Време е триона на майстор Будин да заработи..

Докато го видя и той отрязал бора..., ами сега..

Тука колко и да си як, си требе помощ от ПРИЯТЕЛ и един скрит в храстите фотограф.

2такт МАНИЯ..............Будин после един час ходеше като парен локомотив из пернишко депо.

Ако не е това момче Будката ние сме си загинале като врачански комити..

Тия ХР-и изкачаха от нищото един по един...край нямаха..

ПочиФка...при това заслужена.

Комунистите едно време много ги е влечело да се върнат в шумата и са строили навсякъде. Това е насред нищото.

Природата, художник и творец.

Ванка, Ванка виж самолетче....

Да самолетче мойто момченце..

Абе убавец е нашето момче и това си.....женен е за инфо на фенките..

Сега малко снимки за фитнес форума..

А тази нещо да ми кажете А???

Будката реши да хване малко рибка за обяд.. ма май само хрема хвана.

Мостът към Европа, само да падне нивото на водата и потегляме.

Време е да спрем, да похапнем и да полегнем, пък каквото ще да става.

Дълбочината е около 50-60см, но е много бързо течението и ....

- Щом няма да минаваме, свалям ръкавиците и ще ви направя вкусни фокуси.

Фокус мокус препаратус...

Джедай с меч.

Натюрморт за митков.

Бистра речна водичка около 55градуса температура и ...

Внимавайте да не си намокрите мониторите..

Вкусно А??? Добре, че в Сомалия интернета е кът.

Спирам до тук, все пак е неделя и аз имам нужда от почивка....утре пак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X