Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снежното Каране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Карания около в.Мургаш

Първоначално публикуван от kiketo Преглед на мнение
    И на мен ми се идва, но се притеснявам да не ви забавя- щом има да се гони време, все пак от последния път с вас не съм карал и искам утре да карам но дали с вас или ще ходя да се самотренирам на камбаните...
    Кики как е пътя до там, ще се справя ли?
    Идвай с нас , нема кво да се притесняваш.Пътя не е труден , пък и влак не гоним , кво видим от ралито-това , все пак ние да караме мотори излизаме.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от zdu6 Преглед на мнение
      Още едно предложение има-да направим срещата малко по късно а 10 например ,че ние дето пристигаме с матори трябва да тръгнем в 8!!!(ГОЛЕМ студ)
      Сложи един кожух , ясно , ама късничко е в 10 , нема да хванем близката отсечка в Царичина , тя е в 10.15.Требва от нас да тръгнем най-късно в 9.30.А и да не бързаме де , да си караме за кеф , и Кикето да не се притеснява , требва да се съобразим.

Коментар

Бързо ме нави
        +1 за утре
        Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

На "НЕУМОРИМИТЕ ОТ ДЕФИЛЕТО" много поздрави...И аз много се навих за събота , ама само с два здрави крака ( ръцете още не ги броим) не ще мога да ви стигна...радост е за мен присъствието на ендуро- репортер - операторите от групата , които хабеики сили за спиране, щракане, позициониране и други похвати ни удостояват с възможността да се докоснем почти в реално време до "ендуро сървайва".Казвам реално време ,щото преди още да сте се прибрали по нощите поредната тема вече е готова...информацията по SNN идва по бавно от вашата...Бих се радвал скоро да сваля шпакловки , замазките и арматура от ръцете си и да се присъединя към групата на ШАРО...Безавариино и наадреналинено съботно - неделно приключение...а за мен все още наградата ...само да чета...

Коментар

ооооооооо добре ще будя съседите в 7,30 да подгрявам матора
            на мен идеята ми беше да не си даваме зор -да тръгнем по късничко!
            да се завъртим на обратно ,да хапнем да пиииинем и направо за следобедните отсички да гоним графика!!! И на мен мотор ми се кара а ралито е дюшеш!!!
            В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Mourgash

Събота

30° F | 21° F
              -1° C | -6°
              Сняг
              70% chance of precipitation

Събота
              Сняг. Максимална Температура: 30° F. / -1° C. Вятър Ю-ЮЗ 51 mph. / 82 km/h. Chance of precipitation 70%.

махлИИИИ и сняг май ще ни пере
              В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Първоначално публикуван от zdu6 Преглед на мнение
                Mourgash

Събота

30° F | 21° F
                -1° C | -6°
                Сняг
                70% chance of precipitation

Събота
                Сняг. Максимална Температура: 30° F. / -1° C. Вятър Ю-ЮЗ 51 mph. / 82 km/h. Chance of precipitation 70%.

махлИИИИ и сняг май ще ни пере
                Чудно време за каране

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                  Чудно време за каране
                  Гледам никой не завижда че ще карате тая събота приятно изкарване на всички и чакаме снимки
                  Кавазаки КЛХ 300 04г
                  Кавазаки КХ 65 04г
                  Опел Астра 94г
                  Мерцедес 124 91г

Коментар

Мдааа....в Нови Искър заваля към 08:00 сняг със силен страничен вятър....Слагаме в раниците резервните екипи.

Извадка от агенция фокус:"...0 ноември 2007 | 08:05 | Агенция "Фокус" Пътищата в страната са проходими при зимни условия, съобщиха за Агенция “Фокус” от Фонд “Републиканска пътна инфраструктура”. В по-голямата част от страната вали дъжд, а на Петрохан – сняг. Ремонтни дейности се извършват на автомагистрала “Хемус” от 30-ти до 33-ти км при тунела “Топли дол” и по пътя Търговище-Омуртаг, както и по пътя Калотина-София, Русе-Разград, Русе-Бяла, Челопеч-Карлово, Роман-Златна Панега, Каварна-Балчик, Ботевград-автомагистрала “Хемус”, Златуша-Пожарево-Божурище, Бистрица-Железница-Ярема, Костенец-Самоков-София и на Ололовръстния път при разклона за Банкя.
                    Затворени са проходите Етрополе–Златица, Твърдица–Елена и Проходът на Републиката, както и пътят Етрополе-Тетевен между Ямна и Черни Вит, Чибаловци-Свидня, Царски извор-Горски горен Тръмбеш и Огняново-Исперихово. Товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през прехода Петрохан. Забранено е движението на моторни превозни средства с маса над три тона по пътя Устрем-Радовец, Миладиново-Свиленград, Леска-Студена-Радовец, над пет тона по пътя Червен бряг-Рупци и Димово-Извор-Костичовци, над 10 тона по пътя Черница-Сунгурларе-Чубра и над 15 тона по пътя Черноочене-Кърджали...."
                    Май ще вземат да "гътнат" ралито...

Лека полека ние с Ади(малкия) се изнасяме към Кики.
                    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Аз не знам на моторите снега да им пречи

Коментар

Кажете, ако карате да дойда със ските, ще ме дърпате нагоре, а надолу аз си знам -
                        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                          Аз не знам на моторите снега да им пречи
                          Ми може и да не им пречи, ама на мен ми попречи Тръгнах пълно екипиран към 8:30 от Дружба 1 и на зала Универсиада вече нищо не виждах, очилата постоянно ми се покриваха със сняг, запотиха се перфектно (видимост 20%) и се наложи спешно съобщение към "авангарда" (Кики)- "мен не ме бройте" и лека полека кръгом и обратно в гаража, как се прибрах и какво виждах само аз си знам. Та това беше моя поход тип " почти до ралито" )) Така като гледам май ядрото на групата са отпрашили, дано да си прекарат добре и да са добре екипиране.
                          А аз като всички останали, които си седят сега на топло, остава само да почакам поредния прекрасен репортаж.
                          Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Преди два часа се прибрахме пет джипа от Чибаовци-през връх Церия-та в Своге.Ралито е отменено.На връх Церия имаше около 20 см. сняг.Мотори не сме срещали,само една група ловджии.
                            Калин Митров-0887929490

Коментар

Първоначално публикуван от k -2 Преглед на мнение
                              Преди два часа се прибрахме пет джипа от Чибаовци-през връх Церия-та в Своге.Ралито е отменено.На връх Церия имаше около 20 см. сняг.Мотори не сме срещали,само една група ловджии.
                              ....ЧЕ какво да видите - ние бяхме минали сутринта, по време на стеговалежа и виелицата, а когато се върнахме (преди час) - карахме част от трака по вашите следи...Бяха си поиграли някои от вас горе по поляните

Апропо, сутринта срещнахме ловджиите - те казаха "...в тая виелица някой луд ловджия да срещнеш, ама моторджия...не сме очаквали..."

Снимките малко по-късно.
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

БРАВО железни сте !!!
                                Аз като станах сутринта вядях как вали и като се замислих колко л__на трябва да изям докато стигна при вас и се отказах
                                В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X