През Лъкатник...
Малко снимки около Лъкатник (но не гара Лъкатник)

От гара Лъкатник тръгнахме към Губислав, като решихме да експериментираме с една пътека, която ни преведе през такива места...(малкото ни отклонение го има на трака)...

Тук Ади го достраша с ляв завой да влезе в мостчето...на което пък ламаринките по "пода" се огъваха изнервящо

Докато не стигнахме до това мостче...без мост

Ади вика - прескачаме го със засилка, ...ама откъде

Отгоре на всичко навсякъде такива надписи...

Кики вика - айде моторите по тез стълби...

Само аз проявих благоразумие ...и се върнахме обратно

Тук "местните" ни напътстват...

Тук сме в посока към х. Пробойница, където на Кики му отказа ГПС-то...

Батерии ли не сменя, що ли...не става и това е - картата на Събин не щеше да се подкара...

Добре, че имам резервен
в раницата, та той заема мястото на първия(тук се ражда друго правило - никога само с 1 ГПС по балкана)

Пътя е намерен и ние пак сме някъде в мъглата на билата преди Тодорини кукли (какво се е влюбил Кики в тях - не знам, каквото и да прави, откъдето и да минем - все през тях ни прекарва
)

Това е пътя за Петрохан...

Откъде ни прекара после водача ни...само той си знае. Само че тук той бързо избяга напред...А Ади заби мотора в таз кал...

Тук дава газ...

после вика - "давам газ, и гледам - нивото на водата в локвата под предното колело спада...

Еле...с голям зор...измъкна се.

Да му мисли майка му дет го пере тоз човек...

Тук малкия си хвърли мотора върху едно л..й..о (но не това дето се вижда, другото беше под гардовете на дясната ръчка
), та Кики се наложи да си прежали ръкавиците...

Почивка на мегдана в с.Брезе..

Моторите имаха кал и в гъ..овете си (то като приказката за "сухото ду...риба не яде")...

На масата в местната кръчма в Искрец Кики жално си гледа ГПС-то, дето не ще да работи с офроудската карта
...

Тук идва "бърза помощ"...

...и започна масаж на глава...Еххп...къде ли е мойта бърза помощ

Да, ама се стъмни и ний пак на фарове търсиме пътя.На трака е видно след Искрец какво обикаляне беше. Че то предизборно кмета беше изпонаасфалтирал(аз си го измислих глагола
) едни нови улици - няма управия...
Еле се оправихме и се озовахме в центъра на Чибаовци...

И пак настана едно търсене на пътя...Снимки никакви не правих пред нощта, макар, че най-интересните моменти бяха тогава...
Моторите са вече в гаража, а пилотите пият топли напитки

Това е от "дефилето ендуро тийм"!
Да съжаляват тези които не дойдоха!
Малко снимки около Лъкатник (но не гара Лъкатник)

От гара Лъкатник тръгнахме към Губислав, като решихме да експериментираме с една пътека, която ни преведе през такива места...(малкото ни отклонение го има на трака)...

Тук Ади го достраша с ляв завой да влезе в мостчето...на което пък ламаринките по "пода" се огъваха изнервящо

Докато не стигнахме до това мостче...без мост

Ади вика - прескачаме го със засилка, ...ама откъде

Отгоре на всичко навсякъде такива надписи...

Кики вика - айде моторите по тез стълби...

Само аз проявих благоразумие ...и се върнахме обратно

Тук "местните" ни напътстват...

Тук сме в посока към х. Пробойница, където на Кики му отказа ГПС-то...

Батерии ли не сменя, що ли...не става и това е - картата на Събин не щеше да се подкара...

Добре, че имам резервен
в раницата, та той заема мястото на първия(тук се ражда друго правило - никога само с 1 ГПС по балкана)
Пътя е намерен и ние пак сме някъде в мъглата на билата преди Тодорини кукли (какво се е влюбил Кики в тях - не знам, каквото и да прави, откъдето и да минем - все през тях ни прекарва
)
Това е пътя за Петрохан...

Откъде ни прекара после водача ни...само той си знае. Само че тук той бързо избяга напред...А Ади заби мотора в таз кал...

Тук дава газ...

после вика - "давам газ, и гледам - нивото на водата в локвата под предното колело спада...

Еле...с голям зор...измъкна се.

Да му мисли майка му дет го пере тоз човек...

Тук малкия си хвърли мотора върху едно л..й..о (но не това дето се вижда, другото беше под гардовете на дясната ръчка
), та Кики се наложи да си прежали ръкавиците...

Почивка на мегдана в с.Брезе..

Моторите имаха кал и в гъ..овете си (то като приказката за "сухото ду...риба не яде")...

На масата в местната кръчма в Искрец Кики жално си гледа ГПС-то, дето не ще да работи с офроудската карта

Тук идва "бърза помощ"...

...и започна масаж на глава...Еххп...къде ли е мойта бърза помощ

Да, ама се стъмни и ний пак на фарове търсиме пътя.На трака е видно след Искрец какво обикаляне беше. Че то предизборно кмета беше изпонаасфалтирал(аз си го измислих глагола
) едни нови улици - няма управия...Еле се оправихме и се озовахме в центъра на Чибаовци...

И пак настана едно търсене на пътя...Снимки никакви не правих пред нощта, макар, че най-интересните моменти бяха тогава...
Моторите са вече в гаража, а пилотите пият топли напитки

Това е от "дефилето ендуро тийм"!
Да съжаляват тези които не дойдоха!

Коментар