Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Лакатник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До Лакатник

Aйде , кой са кандидати от групата за каране в събота??За сега сме аз , Милко , малкия Ади.Кикето , кво става , айде опит да трупаш.
    Венци , Данко , Стефане , не се скатавайтеИзмислил съм едно екстра маршрутче
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

До: Карания около в.Мургаш

Аз ще пропусна, още ме болият ребрата

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
      Aйде , кой са кандидати от групата за каране в събота??За сега сме аз , Милко , малкия Ади.Кикето , кво става , айде опит да трупаш.
      Още двама участници за събота се заявиха:
      - Петър (с Доминатора, днес му доставихме нови гуми от Макс Трейд(Maxxis), както и нови ботуши от Еди);
      - Жоро (комшийчето) с Бетата 450, трябва да си е оправило вече скобата на аспуха;
      (цветовете според цвета на моторите)

А Ивка...макар че що ли да питам, кой си дава мотора на Ива.... Дори не посмя да се включи в коментарите по темата...толкоз и е криво...
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

жалко ,че няма да ми стане предницата до тогава иначе можеше и 3ма от ботевград да дойдем в неделята и да покараме заедно навръщане

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
          Сори ама мен жената ще ме води извън града от днес та до неделя (нали в събота съм рожденник иначе с удоволствие щях да дойда, макар че съм изненадан че ме каните при положение че толкова ви бавих предния път ))) но следващата събота съм 100% на линия, хем до тогава ще си оправя и предпазителя на съединителя.
          Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Първоначално публикуван от kiketo Преглед на мнение
            Сори ама мен жената ще ме води извън града от днес та до неделя (нали в събота съм рожденник иначе с удоволствие щях да дойда, макар че съм изненадан че ме каните при положение че толкова ви бавих предния път ))) но следващата събота съм 100% на линия, хем до тогава ще си оправя и предпазителя на съединителя.
            Жалко , баш сега требваше да дойдеш , кюфтетата щяха да са от тебе
            0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
            Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
            Суперскан България www.decbg.com
            Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              Още двама участници за събота се заявиха:
              - Петър (с Доминатора, днес му доставихме нови гуми от Макс Трейд(Maxxis), както и нови ботуши от Еди);
              - Жоро (комшийчето) с Бетата 450, трябва да си е оправило вече скобата на аспуха;
              (цветовете според цвета на моторите)

А Ивка...макар че що ли да питам, кой си дава мотора на Ива.... Дори не посмя да се включи в коментарите по темата...толкоз и е криво...

Да ама Жоро (комшийчето) няма да идва заради времето !

Коментар

a ne ba6ta mi e "ba6ta me4ta" a ti iva ne se oslu6vai 4u li...

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

ееее ехе браво!!! само че сега отивам на работа
                  ама за утре съм на линия

АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ЗА НЕДЕЛЯ ДА КАЗВАТ-тука е мястото

пп.Кики утре може да повториш карането!!!
                  В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Първоначално публикуван от zdu6 Преглед на мнение
                    АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ЗА НЕДЕЛЯ ДА КАЗВАТ-тука е мястото
                    Ако ще се кара утре пишете,защото Теодор с КТМ-а(известен от предишните мои постове в темата)иска да кара пък Аз пропускам...
                    MG RACING

Коментар

Преди малко се прибрахме. Както обикновено излязохме в 9 и се прибрахме в 9(21:00)...то с Кики какво друго може да ти се случи. Ади малкия "умря"(заспа) още в колата от Вл-Тричков до нас...не уморен ами... СЕга прехвърлям снимките от днес на компа. Вероятно утре ще драсна нещо...че и аз заспивам на клавиатурата. ЩЕ кача трака сега - който иска да го гледа...По трак 136 км, по километража на КТМ малко повече...

Do Lakatnik 03 Nov 2007.gdb

За неделя щеше да идва Чинела и да караме, но е възпрепятстван...На нас ни идват гости утре сутрин, така че пропускаме...Кики...май и той е уморен и се отказа...но знае ли човек

KTM XC 450 RW 2009
                      KTM 350 SX 2011

Коментар

E пичове,много ме кефите.Такава красота виждам рядко когато съм на лов.От мотори ме е страх поради тежко детство;-).Разбрах също кои смущава спокойствието на вилата ми във Врачеш.Та като влизате и ми видите още в началото(края) на селото Фронтерката,спрете за малко,пък да видим кой ще черпи.
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

за съжаление и аз няма да мога за утре желая весело искарване на всички които ще карат ! - и да снимате ,че да исплакнем окото малко и ние!!!
                          В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Обиколка през Лъкатник

А това е обещания репортаж от събота.
                            КАкто обикновено доста от заявилите участие не се появиха( другия път ще им взема такса за заявка-участие)...някои по уважителни(натъртени ребра, невъзстановени машини), други по не толкоз уважителни("рожден ден на жена ми", "шефа ми се прибира от чужбина", "нещо съм на работа" и т.н...).
                            КАкто и да е - ядрото на "дефилето..." (състоящо се от Кики, Мики и Ади) беше на линия.

Първо сваляне на моторите на улицата и вземане на сбогом с домашните

Отнесе шамарите...значи ще кара

Съботния ден беше невероятен, всички отказали се и намерили оправдание би следвало да съжаляват...МНООГО

Авангарда... водача де...

От време на време се спирах да поснимам бързащите пред мен, които обикновено не еб...аха да ме чакат

Е..дочакаха ме на една почивка

Малко пейзажи от мястото на почивката...

Добре се представиха някои от новите придобивки. По-долу са гардовете на моя КТМ...

Хомологизирания и за асфалт Мишлен не бих казал че се държи добре на мокри листа с кал под тях...

Кики се кефи много на новите си панталони с "бронебойна" защита отпред (разбирай кевлар)

Други "пейзажи" по маршрута

Тук спираме пообъркали пътя...

И Ади(малкия) показва техники на обръщане на мотор 100+ кг от ездач 45+ кг с височина "лев" и 58 см

На никой не му се спускаше този склон

НЕочаквани "обитатели" по билата...

В този ловен ден така и не разбрахме от колко авджии, покрай които минахме, колко "майнички" отнесохме...

На таз скаличка Кики така и не посмя да застане, за сметка на други...

Оттук решихме да кривнем за по-напряко по една пътека...

И пак се наложи Ади да показва техники на обръщане...

Преди билцето за вр.Издремец имаше едно "върло" с мокра трева и кален път, дето ако спреш ...няма тръгване. Там малкия позакъса щат върна газта, пък и май гумата му е за смяна вече...

Връх Издремец...

Кики вика - "сега няма да стане, лятото при сухо време ще го пробваме..."

За който не е бил там - камъните които се виждат на снимката са на почти отвесно място и се големи колкото голееми тикви (като нас)...

Обратно към трака...

МАлко по-друг "поглед" към вр.Издремец...

Тук Кики и Ади решиха да проверят една пътека...

Ама бързо се върнаха...

Тук се спухнахме към едно имение (май Чемерника се казваше) или ферма...с големи каракачанки около нея...

Почивка за "захранка"...

...разговори

...дава КРИЛАААА...

KTM XC 450 RW 2009
                            KTM 350 SX 2011

Коментар

Евала момци, добре сте си изкарали и репортажа е супер.
                              Комплименти за Ади, достойно каране, изкефи ме малкия. Да ти е жив и здрав.
                              LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X