До: Варна, морето ...
Резервоара е 9л с 1л резерва.По принцип 100-тина км си ги минавам ,ама явно доста ми е разбутан карбуратора.А относно маршрута ,в движение се решава и се получава винаги много яко.Той Ванко има карта на района в главата ,така че няма проблеми.
За мен посоката няма никакво значение ,стига да не се кара по пътищата ,че без регистрация е кофти.

Първоначално публикуван от VaHk0_
Преглед на мнение
За мен посоката няма никакво значение ,стига да не се кара по пътищата ,че без регистрация е кофти.

Отнесох паркираната 125-ица на адаша на пълна газ, като прани гащи. Даже не си промених траекторията. Бях като 300 килограмово гюле. И двата мотора са със строшени калници и маски. Адаш, ще ти купя нов калник и маска. Сори! Понеже съм шматка забравих да си стегна ботушите и съответно глезена малко пострада. Имам огромен хематом на левия пищял. Сритал съм мотора на адаша със страшна сила. Травмата е станала през ботуша и протектора. Баси!?! Иван ме закара в спешното и ми правиха снимка. Счупено няма. Мерси Ивански за помощта. Сега си правя компреси с лед и си стоя в къщи. В началото помислих, че съм си строшил и двата крака. Много болеше, но после мина и се изправих. Десния си е ок, обаче левия... Като се прибрах и свалих ботуша хематома се наля с кръв и се поду пред очите ми буквално за броени секунди. Отиде ми по дяволите карането.
Коментар