Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad Варна - крайморски уговорки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: OFFRoad Варна - крайморски уговорки

Пуснете и клиповете,защо ги криете.Страхотни са.

Коментар

А не ги крием. Андрю ги е качил във фейсбук и е дал линк към тях. Всеки който иска да ги гледа и има фейсбук мисля че знае как да ги види. А защо ги е качил във фейсбук и на мен не ми е ясно след като можеше в ютуб или вбокс. Ще трябва да му теглим ушите така като се замисля.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

ако мислите че знам какво правя се лъжете.
        исках да кача снимките в по голям формат, но те излязоха малки.
        гледам във други теми има публикувани клипове които директно можеш да си пуснеш без линкове и такива неща. как става ????
        Ванко бързо да разяснява.
        А.А.

Коментар

Нека благодарим на Чинела за времето което отдели за нас за да ги направи така снимките.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Благодаря и от мен.
            А някой ще обясни ли как става за да може за напред да ги публикувам както трябва.
            И видеото как се качва за да може да се пуска директно от тук.
            А.А.

Коментар

Ами за видеото го качваи първо във vbox или youtube както качваше другите клипчета преди и после като пишеш тук отгоре над полето за писане ще видиш има една иконка tube и до нея vbox7. Зависи къде си ги качил ще щракнеш на нея иконка и там ще сложиш линка към клипчето. А за снимките аз лично си ги качвам първо в ftp-то на форума и давам после линк към тях за да могат да ги виждат и хора без регистраций във форума. Иначе другия вариант който гледам че ти май ползваш да си ги качваш от компютъра директно снимките не знам как става да го направиш на голям формат. Лично аз предпочитам да ги кача преди това в ftp-то. Малко объркано стана обяснението сякаш ама ако не стане ще ти обясняваме пак. И там с качването на клипчетата май имаше уловка да се дава само цифрения/буквения код на клипчето. Пробвай и ще се видиш става ли не става ли. Айде че трябва и да се вечеря вече.
              Иван Маринов
              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

за видеото разбрах, но за снимките не.
                най добре според мен е да се качват направо от компютъра обаче във голям формат, за мен лично така е най добре да се разглеждат.
                А.А.

Коментар

Здравейте колеги и аз се сдобих с едно малко зверче Yamaha Xt serow 225 ще се радвам да обменим опит аз живея на Камчия има страхотни трасета ако идвате насам обаждайте се да караме заедно и понеже съм начинаещ да ми пообясните малко как е кара,за сега се справям но критика не ми е излишна.

Коментар

Да посъживим малко темата..
                    Няколко снимки от последните две-три разходки..
                    Тук малко покарахме на пясък

Тук сме на път към Обзор..

Тук сме на път към Мадарския конник...

Малко заигравки по пътя

Коментар

Ето и малко снимки от разходката в събота..Покарахме из батовата и около Долище..

Коментар

Браво колеги,добре сте си изкарали.Но май доста сте се потрудили да чистите пътеките.

Коментар

Я, Панчо и адаша ли виждам. И те ли като нас са форумни герои вече.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Колеги,къде се намира тази хубава беседка.....ако не е нещо конспиративно

Коментар

На мечата поляна.
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Пламене, къде е това, че май не съм ходил там.
                                Много добре изглежда.
                                Или колегите да ни заведат до там.
                                А.А.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X