Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Откриване на зимния сезон.
Свий
X
-
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
От: Откриване на зимния сезон.
Тъкмо започнах да снимам,малко по нагоре разбрах че ми е изпаднала ръкохватката за предната спирачка,явно това е бил знака че трябва да спра,но аз продължих нагоре и резултата не закъсня,на една скала имах нужда от предна спирачка ноооооооооо,мотора върна назад паднах на ляво и кормилото успя да ми разсече кутрето,краен резултат 7 шева.
Изтървахме коня,коня.
С 4 здрави един на половина,без предна спирачка,успях да сваля черния козел от Скалите на Живота,така кръстих местността на която паднах.
Последно редактирано от hristo jivota; 31-12-12, 00:57.
Коментар
-
Това е клипа, страхотно каране сте направили у сред зима както му викаме ние , Живота по-бързо да оздравява , че ще запустее темата без него.
Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеНukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Стоян не знае как се казват местностите,по тяхно обяснение са стигнали Пашакая.Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнениеПачо, нагоре до къде стигнахте?
Чух от местните че бая сте драли нагоре.
Я сподели! Стахотна пътечка! Радвам се, че поне една съм минал преди Живота (Бързо оздравяване, ракия и туршия от моето зеле).
Коментар
-
Стегнахме до билото до една колиба със син брезент.Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеСтоян не знае как се казват местностите,по тяхно обяснение са стигнали Пашакая.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар