Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

Здравейте на всички,
    Абе нещо не мога да се въздържа и ще си кажа - пък то си е ваша работа.
    Не знам какво значение има колко хора пишат в тази тема от Априлци, че да не се даде шанс на Марин да бъде модератор тук. Нека се опита, дайте му шанс и нищо чудно да се справи отлично. В края на краищата времето ще покаже и няма необратими ситуации що се касае за форума.
    За мен е ясно, че Марин има хъс, а това е единственото условие за успеха. Тук възрастта не би трябвало да бъде от значение - желание и постоянство му е майката!!!! Я си представете, че около този модератор се завъртят още ендуристи и това постави началото на една голяма група моторджии? Ми при мен така станаха работите - гледам евроспорт, чета из форума кой къде ходил и какво видял, айде да си изберем мотор, айде групичка с която да карам и т.н. Ако от мен зависи ще му гласувам доверие за 2 месеца пък то ще си покаже.
    Иначе си е ваша работа!
    С Най-добри чувства.
    Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

Форума да не би станал МЛМ система, а модератори да са шеф екипи, дето им е задължение да набират нови членове? Мислете поне малко преди да пишете.....

ПС. Това горното по никакъв начин не се отнася към личностните характеристики на Марин, и неговите хъс и желание за каквото и да било....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Спокойно бе момчета несе карайте,аз исках да стана но,ако може така,че няма смисъл да пренебрегваме правилата на форума,както казаха колегите като му дойде времето.
        Поздрави !!!
        [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

От: До: Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

И така Хримакрапе се завръщат с цялата си мощ и желание за каране.Някой от нас си купиха,,нови мотори''.Като например мен и шефчето а другите 2 ма си карат с тяхнети ямахи. Към клуба ни се присъедени още едно момче.През изминалата година измисляхме творихме и направихме няколко добри излета.Но за съжаление предишните ни мотори ни умаляха и се наложи да търсим нови по добри и сигнахме до решението,което е:аз си взех иж а шефчето мз 250 и 2 та мотора ни паснаха идеално и за напред ще качваме много снимков матерял.Надявам се и други хора от априлци да се присъединят към нашата малка групичка.
          Поздрави!!!
          [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

От: До: Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

Хайде качвайте снимки и заповядайте да покарате и с нашата "група".Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1910.jpg
Прегледи:1
Размер:297.8 КБ
ID:5184434Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1907.jpg
Размер:277.7 КБ
ID:5184437Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1913.jpg
Размер:284.1 КБ
ID:5184436Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1909.jpg
Размер:262.3 КБ
ID:5184435
            Последно редактирано от hellmachine; 09-06-10, 19:17.

Коментар

От: Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...87#post1626887
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X