Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

Това сме ние:
    (ХРИ)-Христо Добромиров
    (МА)-Марин Илчев
    (КРА)-Краси Христов
    (ПЕ)-Петро Светлинов
    Ние сме най обикновенни момчета,които ни свързва едно общо хоби-ендурото,е вярно,че не сме със кой знае какви мотори (мз;ямаха и зонгшен) ама пък сме доволни и най-важното,имаме мерак за каране.Много хора си казват те ходят ама нищо не правят,е ще ви опровъргая очакванията ето в тази темичка може да видите http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=65225 наши снимки.
    Последно редактирано от Марин Илчев; 02-02-10, 18:18.
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

До: Ендуро клуб,,ХРИМАКРАПЕ''Априлци

Вие засега продължавате да си пишете в общия раздел, в момента в който понатрупате теми и се докажете като такава група веднага ще Ви се отдели подраздел.

С нетърпение очакваме вашите репортажи този сезон.

Коментар

Надяваме се това да стане скоро.

Коментар

Разкажете малко за себе си.
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
          Разкажете малко за себе си.
          Значи Пенко ще започно със Христо(songshena) на 13 години живее в гр.Априлци и учи в оу,,Васил Левски''гр.Априлци общ.Ловешка.
          Аз (monster energi) живея също в Априлци на 15 години съм и уча в пг по туризъм,,Иван Марангозов''Априлци.
          Красимир (m_power89)е от Априлци на 20 години и работи.
          Петко е от Априлци на 18 години и учи в пг по туризъм,,Иван Марангозов''Априлци.

Коментар

Здравейте на всички,имали желаещи да гласуват за мене и да ме направят модератор,ако има желаещи пишете и вдигаите ръцете.

Поздрави!!!

Коментар

Аз съм "за" monster energi да стане модератор

Коментар

Първоначално публикуван от monster energi Преглед на мнение
                Здравейте на всички,имали желаещи да гласуват за мене и да ме направят модератор,ако има желаещи пишете и вдигаите ръцете.

Поздрави!!!
                На какво искаш да станеш модератор.
                Вие все още нямате група, дори и тази тема е с неправилно заглавие.
                Съберете се, регистрирайте си клуба по законният ред и ЗАПОВЯДАЙТЕ.
                Тогава аз ще гласувам с две ръце за теб.

Ако пък не искате да регистрирате клуб а искате да имате група, по-горе съм ви го казал.

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Вие засега продължавате да си пишете в общия раздел, в момента в който понатрупате теми и се докажете като такава група веднага ще Ви се отдели подраздел.

С нетърпение очакваме вашите репортажи този сезон.

Коментар

Аз съм за monster energi да го направим модератор.А вие другите колеги,какво ще кажете.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    На какво искаш да станеш модератор.
                    Вие все още нямате група, дори и тази тема е с неправилно заглавие.
                    Съберете се, регистрирайте си клуба по законният ред и ЗАПОВЯДАЙТЕ.
                    Тогава аз ще гласувам с две ръце за теб.

Ако пък не искате да регистрирате клуб а искате да имате група, по-горе съм ви го казал.
                    Ванка,аз искам да стана модератор на раздела за моторите по точно за априлци.
                    Поздрави!!!

Коментар

monster energi палец нагоре
                      луд умора няма!!!

Коментар

Има какво да се желае още с правописа ти, но въпреки това ми направи голямо впечатление ентусиазмът и желанието ти за реализация в ендуро спорта. Гласувам ЗА !
                        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

И какво ще модерира? Група от четирима?

Или се гони някакъв статут?

Едно време в Априлци живяха двама модератори. За момента - нито един. Предполагам че това статуткво ще се запази известно време, за лошо или за добро
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз виждам,че има хора,които са и недоволни от това и най добре да се откажа така,че ако може затворете темата.
                            И да знаете това него кавам с лоши чувства просто разбрах ,че това не е замен.
                            Поздрави на всички!!!
                            И пак ви казавам не е с лоши намерения.

Коментар

Първоначално публикуван от monster energi Преглед на мнение
                              Аз виждам,че има хора,които са и недоволни от това ...
                              Бе я и аз да драсна нещичко, чувствам се длъжен някак си ...

Марине, Марине, Марине ...
                              Съмнявам се, да има някой недоволен от това, че искаш да станеш модератор на Априлчани, аз също те подкрепям в това начинание и ще гласувам с 2-те ръце за тебе, НО като му дойде времето
                              Ванката (Чинела) по-нагоре съвсем ясно го е казал. Аз по скайпа също се опитах да ти обясня, ама там все се разминаваме кой кога е онлайн

Според мене е още твърде твърде рано да имаме модератор, тъй като имаме 2-3 теми на кръст, в които общо взето май май само ти постваш по нещичко (изключвам темата за "лакърдиите" - там всички сме големи и силни ).
                              Според мен също трябва първо да понатрупаме повече теми, да се подокажем като сериозна група (ние сме си де, нищо че не личи много ) и едва тогава вече да искаме собствен модератор на групата. Клуб че няма да се регистрира няма (сложно е, а и трябват хора за тая работа), обаче можем да си имаме група тук, на която лично аз ще те предложа за модератор, ако ти не ме изпревариш
                              Имаш голям ентусиазъм, за което те поздравявам

Знаеш ли, сега като направиха пак новото разделение във форума, да се обособят отделни подраздели на подразделите на разделите от разделите (), в които клубовете са в отделни групи, и си викам "ех, кога и ние ще имаме група ..., да си изберем и ние модератор ...", и сам си отговарям - "все някой ден и това ще стане, търпение му е майката, и пълноценни постове със снимки и не само"

Затова, ти си ми основната надежда да напредваме с темите, тъй че това лято ви пожелавам да карате много (и без контузии, ей), и да снимате много, и всичко снимано - в съответните теми
                              Дано и други хора последват съвета ми, времето ще покаже.

Тъй, темата за модераторството мисля я обсъдихме и се поизчерпа, предлагам да се съсредоточим в това, как да се докажем повече пред останалите съфорумници - какво ще кажете, а?

Живи и здрави
                              Последно редактирано от HD; 23-02-10, 21:07.
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X