Иво, ти си зает човек, ама вземи да напишеш разказ към хубавите снимки. Аз има от кой да чуя, но хората които им е интересна темата няма от кой.
Жалко, че не си вдигнах задника и КТМ-а да дойда и аз с вас
п.п. Митак, недей толко да се косиш. Групата е била водена от Шмида
Иво, ти си зает човек, ама вземи да напишеш разказ към хубавите снимки. Аз има от кой да чуя, но хората които им е интересна темата няма от кой.
Жалко, че не си вдигнах задника и КТМ-а да дойда и аз с вас
п.п. Митак, недей толко да се косиш. Групата е била водена от Шмида
Ще напиша, ама да си посъбера и аз малко снимките и тогава.
Кво толкова ви е страх от Шмида незнам или вече аз съм му свикнал щото карам почти винаги с него. Освен че си затъмняваме почти винаги, за друго не виждам проблем. Пък и не познавам човек, който да е по в час с ендуро маршрутите
Що бе, преходът не е лош. С Джартата го направихме лятото, но не завъртяхме в кръг, ами от Черни Осъм драснахме за Априлци. Ако имаш в предвид метереологичните условия , може и да си прав. Незнам как е времето сега на Анбарица и дали има сняг. Аз съм за, но няма да мога да се класирам тази година .
Първоначално публикуван от d.6orca
Абе ЖОРО ти с кого не си са виждал бе къде ли не
Шори а ти не си ли го виждал ? Аааааа забравил си. НАли когато отидохме да купим КТМ-а на чичко Фър, първо в Кърнаре при него спряхме .
Кво толкова ви е страх от Шмида незнам или вече аз съм му свикнал щото карам почти винаги с него. Освен че си затъмняваме почти винаги, за друго не виждам проблем. Пък и не познавам човек, който да е по в час с ендуро маршрутите
абсолютно ..със шмида се кара много приятно ..
и няма някой дето да знае по добре маршрутите специално в родопите от него...е..вика по малко от време на време..и до две ви е изкарал виновни..най малко за втората световна война ..ама не му обръщайте много внимание и тва е ..то бързо му минава
Коментар