наистина има много хубави местности около сливен но зада се качват снимки трябва човек да се превърне във фотограф а не индурист.за съжаление когато излезем да караме само аз нося апарат и нямам възможност да снимам там където сме минали,но въпреки това мисля да наблегна малко повече на снимките защото малко хора са ходили в сливенския балкан да не говорим че много не са чували дори
Организирайте нещо за неделя (20.09) и си зареди батерийте, аз ще карам последен и ще снимам...
Пиши тук, ако се решите.
Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Илиица, звънни ако искате да се поумешаме АТВ-исти и ЕНДУР-исти - ние се събираме десетина АТВ-та за 20.09.2009г и ще караме из балкана, може да си направим веселото, хапване пииване и тез три неща....
Илиица, звънни ако искате да се поумешаме АТВ-исти и ЕНДУР-исти - ние се събираме десетина АТВ-та за 20.09.2009г и ще караме из балкана, може да си направим веселото, хапване пииване и тез три неща....
Къде се събирате и къде карате, пичове
Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
години наред /5-6/ всяко лято карам сам в Сливенския балкан /имам вила в Сонгурларе/. пускал съм теми ама нямаше с кой. много се кефя че ендурото се развива в този изключително красив район. поздрави и се надявам този сезон да не съм вече сам!
Коментар