Обява
Свий
Няма добавени обяви.
В балкана около Сливен
Свий
X
-
До: В балкана около Сливен
Здравейте и от мен, случайно се открихме с момчетата от Сливен, но стана едно добро запознанство и си направихме кефа като "покарахме" заедно с тях - ми те повече хапваха и пийвахаотколкото караха, ама и такива дни трябва да има ...... има време за поправка
Последно редактирано от Стефан Слабов; 18-08-09, 14:18.0887 246718
Коментар
-
да ви кажа от една година се каним да се организираме и със данчо от стара загора но все има някви разминавания и все нестава .за 29 или 30 ще организираме отново едно каране по сливенския и част от котелския балкан.ако някой е готов за тогава нека пише или звънне на 0886528855-илия.разбираме се и тръгваме,може да се срещнем и някъде вгората.трябва само по-навити хора
Коментар
-
Много хубави снимки затова трябва да се видят така
Поръчката ви е взета аа
Качвал съм се няколко пъти на Карандила и гледката наистина е хубава, а и с лифта е много забавно
Колега прегледай тая тема и за напред си мятай снимките големи,доста хора ще ги виждат и е по-удобно
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...585#post810585
Коментар
-
Градски, къде сте?Стоя си всеки ден и чакам да пускате снимки от нашата красива природа... Организирайте се този уикенд и някой по-сериозен да се ангажира с един фотоапарат.
Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
-
Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнениеМного хубави снимки затова трябва да се видят така
!
Коментар
-
тази конструкция се на мира точно над свети георги.минава се по пътя за вр.Българка,но на широкото,където е отбивката с чешмата се отклоняваш в ляво до еко пътеката.ще мотират нещо като кръст,който ще свети или ще отразява светлина и ще се вижда от доста голямо разтояние.хубавото е че някой е замислил нещо което ще бъде за всички.предполагам че ще изглежда добре в завършен вид.Последно редактирано от iliicata; 05-09-09, 08:24.
Коментар
-
наистина има много хубави местности около сливен но зада се качват снимки трябва човек да се превърне във фотограф а не индурист.за съжаление когато излезем да караме само аз нося апарат и нямам възможност да снимам там където сме минали,но въпреки това мисля да наблегна малко повече на снимките защото малко хора са ходили в сливенския балкан да не говорим че много не са чували дори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар