Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрийм Ендуро Петрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Оффроуд около Петрич

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Аз днес разбрах какви са "проблемите" на Жорката, малииии, скоро няма да има ендуризъм.....
    Жорка, само свирни и след час и половина съм при теб, никога недей да пробваш тея предници и задници без мен...

Край , Ванка разкри ме !!! Хахаххахаха нямаш ядове Ванка , не знаех, че си мераклия иначе щях да ти звънна пък и викам тая твоята комшийка да не ме причака после някъде и да има "Ела, пиЛУе , че ми трЕбваш'' хахахаха.

П.п ендуризъм ще има утре и евентуално понеделник , после пак ще тестваме "предници и задници" няколко дни !!!

П.п.п това нищо не е Ванка , очаква Хот Пикчърите , ма да ти кажа и аз малко се плаша , че не знам какво да очаквам хахах

Поздрави
    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от kirililiev80 Преглед на мнение
      колега как може да караш сам по такива места,я се обади че и аз няма с кого да карам.п.п.аз сум от митиново карам ендурка 600 кубика. http://vbox7.com/play:33253387
      Чак сега ти се постна поста колега . Еми като няма с кой да бръмча си карам и сам няма какво да права, бензина си тече във вените и това е !!!
      Дай някакви координати за връзка и да побръмчим насам натам. Аз мисля да покарам утре(вече днес - Неделя) , така ,че ако видиш поста и имаш желание дрънни на 0883 499 444 и ще поразходим насам натам....

Поздрави
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Гошо направо ти завиждам с тези две красиви дами,обаче има и нещо друго,ако ти се наложи да избираш една от двете по моя преценка тази от дясно май е по истинска.
        http://www.offroad-bulgaria.com/atta...5&d=1337444871
        Последно редактирано от hristo jivota; 20-05-12, 08:47.

Коментар

Хахахахаа на мене ми каза,че учиш в БлагоевградДобро ученеБраво добър успех

Коментар

Айдеее, намери си другарче, хехехе. Имам предвид kiriliev80, де.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Гошо направо ти завиждам с тези две красиви дами,обаче има и нещо друго,ако ти се наложи да избираш една от двете по моя преценка тази от дясно май е по истинска.
              http://www.offroad-bulgaria.com/atta...5&d=1337444871

Много бързо се ориентираш Ице . То си е така пак и тая ''кака'' в дясно си е с повече опит , бая повече , ако ме разбираш . Ама Ице не са само тея колежките има и други ''звезди'' и то доста

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
              Хахахахаа на мене ми каза,че учиш в БлагоевградДобро ученеБраво добър успех
              Е пък Боре, то това си е в Благоевград , в ресторанта срещу Американския университет. хаххах След тоя купон (абсолвентската) , ми остава само една изпитна сесия , и ако всичко си мине добре, един държавен изпит и приключва даскалото за сега хахах

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
              Айдеее, намери си другарче, хехехе. Имам предвид kiriliev80, де.
              Еми дано да се разберем с колегата и да бръмчим!!! Дано дните на самотния ендурист от Петрич свършат и да има и компания

Коментар

Здравейте отново от мен

Днес малко късно се събудих , но все пак отидох да пробвам една много яка пътечка , която си бях набелязал предната седмица.

Тръгнах аз към заветната пътека, на която за малко да си спечеля мотор , но не сключихме бас с бащата. Таа той ми каза , че не мога да се кача от там с мотора, пък аз само се изсмях и казах , че ако се кача ще ми купи нов мотор и по-голям, при което нещо силно се разколеба и не пожела да се хванем на бас.

Както и да е , тръгнах аз по пътеката , включих хелмет камерата и газ нагоре. Да ама на едно место със скали, спрях да огледам, което ми беше грешката и като тръгнах .... мааааааааааааалко хвърлих мотора , при което си счупих и стопа хах.

След това се върнах и качих отново пътеката , но този път направих и снимков материал, а и не хвърлих мотора

И тъка това е началото на пътеката. Тя е близо до нас и не е много дълга , но е доста интересна (тук съм със счупения стоп)

И какъв хубав си направих стопа

Това е още началото на пътеката..

Няма да ви казвам каква жега беше. Направо за пръв път въобще не ми се спираше за снимки, но няма как...

Това е първата по-трикова ситуация. Изкачване и скала с праг. Качването е само по един начин - прав и с яко газ ,иначе лоша работа..

Следващото ''препядствие'' е тази скаличка, която честно казано вдъхваше доста респек у мен като съм преминавал пеша по пътека, но с мотора преминах абсолютно лесно и без проблем...

Тук е много яка част от пътеката , кара се между храстите , а пътеката е изровена с камъни и прагове, направо ми напълни душата. Такава местност си търся от много време

Ето тук направих белята със стопа. Но на второто преминаване си припомних един клип от една поредица ендуро уроци, в който клип се казваше, че при преминаването на препядствията е много важно да се поддържа моментната скорост, иначе казано мотора да се движи без да му се подава и връща рязко газта , на английски звучи така : keep the momentum . Та с този похват и постоянна газ не усетих даже как излязох до горе, ма то човек се учи докато е жив .

Тук съжалявам за качесвото , но вадих снимки от клипчето от камерата. Самото клипче ще пусна като се качи

Всичко започна така....

И завърши така...

Както и да е посмях се малко , а и стопа се разби много готино , на клипа ще видите . Продължих нагоре като имах още една секция със скално изкачване..

Това е малка част от крайния квартал на Петрич , посока с. Първомай.

Ей тук се изсипах..

От там нататък пътеката стана поносима за каране затова и не съм снимал. Отидох до нашата си х.Беласица след , което се прибрах , понеже беше много топло , а и умирах от глад !!!

Еми това е от мен , малко , но от сърце ! Поздрави и ще пусна и клипа в най-скоро време
                Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 20-05-12, 16:29.

Коментар

• Re: Оффроуд около Петрич

Дойде ред и на клипчето

Към средата на клипа спрях да изчакам да преминат едни турист , с които се засякахме. Та те също бяха песимистично настроени по отношение на това дали ще успея да се изкача с мотора , ноооо

Там някъде е и катапулта на мотора .... приятно гледане...

Коментар

• От: Re: Оффроуд около Петрич

Човече сигурен съм, че не спирането ти на средата на пътеката, е грешката довела до счупването на стопа, всичко е заради абитурентките . Чинела ти разкри спатиите
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

• Re: От: Re: Оффроуд около Петрич

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                      Човече сигурен съм, че не спирането ти на средата на пътеката, е грешката довела до счупването на стопа, всичко е заради абитурентките . Чинела ти разкри спатиите
                      Виновен !!! То при Ванката няма скрито покрито !!! Така е с това тагване по снимки в фейса, нищо не може да остане скрито , нищо !!!

За стопа здраве да е, хаха аз даже се изкефих какво изпълнение направих.

П.п Тъкмо си търсех оправдание да си сложа кросовата опашка(калник) хахаха , а в крайна сметка стоп ще се намери и то за нищо пари, а и така да си го карам не ми пука особено . Важното е кеф да има !!!
                      Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 20-05-12, 19:21.

Коментар

Браво Жорка хубава пътека си намерилЯвно баловете ти се отразяват добрепоздрави

Коментар

Браво Жорка хубава пътека си намерилЯвно баловете ти се отразяват добрепоздрави
                          Благодаря Боре !!! Готинка е пътеката , много , само да беше и по-дълга щеше да е супер. Хубавото е , че за другата неделя няма да съм сам !!! Намерихме се с един колега и ще бръмчим заедно !!! Очаквайте репортаж с готини снимки , понеже колегата има хубав апарат !!!А за баловете не искам и да се сещат, от четвъртък пак се почва , порфейла ми , и черният ми дроб вече най-искренно ме мразят - сигурен съм !!! Поздрави

Коментар

И тъка, здравейте отново приятели

Днес е отново неделя и отново гората и планината ни зовът !! Този път обаче не бях сам !!! Този път покарахме с колегата Кирил (kirililiev80) с Gilera Rc 600

Бяхме се уговорили да се чакаме в 09-00 на бензиностанция Лукойл. Речено-сторено , 09-00 бяхме на линия. Заредихме гориво в моторите и се отправихме към балкана. Целта ни бе да се качим до вр. Конгур, като това щеше да е първото ни/ми покоряване на върха за тази година.

По пътя решихме да минем през няколко пътеки. Да обаче , моята гума, че е изтъркана - изтърканка е , но на колегата с Джилерата задната гума бе направо слик. Преминаването през една от пътеките се оказа цяло приключение. Аз издрапах някак нагоре, но колегата запъна поради липсата на грайфер.

Върнах се назад и с малко подбутване, мотора вече беше на равничкото. А през цялото време, дърветата бяха надвесени над нас, имаше много мъгла, пръскаше леко дъжд, а ние.....ехх , а ние станахме малко мокри хаха

Тук сме на малка спирка за регулиране на налягането в гумите, след като извадихме мотора на колегата, понеже уж си бях направил гумата на 1 атм , но се оказаха много и мотора ореше като прасе , а не дърпаше по пътеката...

Колегата...

Двата мотора, моя е малко инкогнито отпред, учи за горски хахахах

Натам пътеката става равничка и приятна за каране, само да не бяха надвисналите клони , напоени с дъждовна вода, които ни окъпаха , така де аз съм доволен понеже си изчистих ботушите от калта хахахах

И така, видя се, че по пътеките ще е тегаво, и колегата с тая гума ще бере ядове, затова взехме решение да караме по черния път. Речено - сторено , раздадохме пУна газ и не след дълго се озовахме на х.Конгур.

А ето ни и нас двамата

На х.Конгур починахме малко, колкото да щракнем 2-3 снимки и да си отговорим някоя и друга дума и потеглихме към вр.Конгур.
                            Имах и клипове , но от приглушената светлина и мъглата, камерката е замазала клипчето , но ще се опитам да извадя колкото се може повече и да пусна в темата.

Пътя към вр. Конгур си е скучна работа като цяло, много завой , много каманак , направо да ти се натрошат кокалите от вибрации

Тук се качихме на вр.Конгур вече, но нямаше какво да гледаме поради гъстата мъгла.

Конете горе на върха си почиваха и си хапваха , вкусна и сочна тревица хахахахха

И колегата . Той снима от едната страна , аз от другата , въобще лудница

Това е нещо като поделение , малко под върха. Там са стояли едно време войниците в бойна готовност , бранейки границата

И вижката и окопа

Имах идея да се качим и на вр. Радомир (най-високия в планина Беласица) , но поради гъстата мъгла и краткотрайните валежи , които ту почват , ту спират , се отказахме и го отложихме за друг път в по-хубаво време .

След това поехме по пътя назд . Тук спряхме до една преспа сняг да щракнем 2-3 снимки

Това е дерето , още има доста сняг

Тука колегата си пише името в снега , за да си го щракне. Пряспа сняг в края на май

А за нежния пол , ето това цветенце , растящо самичко до преспата сняг

От там ,за да съкратим малко пътя , поехме по 1-2 екстрема. Слизайки надолу видяхме следи от мотор/и , но така и не засякохме никой. По пътя надолу през екстрема , заради многото надвиснали клони и къпини , аз се сдобих с неканен пътник при това без билет хахах

А това е каската на колега с най-новата ''хелмет камера'' модел 2013 година , уникално здраво закрепване и 360 градуса ъгъл на снимане хахахахахаххахаа . Серията е лимитирана , тъй че , който се уреди- уреди се , другите ще гледате само

От там раздадохме газ надолу. Километрите си вървяха и моя мотор малко по - малко започна да бръмчи като 4т мотор . Шумът бе всеедно нямам гарнитура на ауспуха или имам дупка в самия ауспух. Спрях да огледам ,но не видях нещо нередно . Продължихме надолу ,но шумът се усили много.
                            Спрях до една пейка и започнах да оглеждам мотора. Като погледнах към цилиндъра, видях , че свеща се е развила и се държи на една резба . Свалих спойлера , завих свеща и запалих мотора, вече си беше стария си ми мотор . Добре , че не е станала някоя беля. Преди да сложа свеща, проверих и компресията и всичко си беше ок, слава богу. От там газ към вкъщи. Пак ни заваля дъжд ! С колега се разделихме на моста под нас и всеки потегли към дома си.

Тук мотора е пред нас, малко кален , нооо нищо сериозно хахаха

Измих мотора и се прибрах. Това беше от нас и днешното ни каране. Няма много снимки поради лошите метеорологични условия , но другия път ,в по-хубаво време , ще има и повече снимки . Аз останах доволен от карането, дано и колегата да е останал доволен, а и на вас да ви е било интересно .

Ако колега иска нека допълни със снимки от неговия апарат . Поздрави на всички и до нови срещи
                            Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 27-05-12, 13:33.

Коментар

Хубаво каране сте си спретнали Жорка,и най-важното е,че в това приключение не си самПоздрави

Коментар

Хубаво каране сте си спретнали Жорка,и най-важното е,че в това приключение не си самПоздрави
                                Благодаря ти Боре !! Наистина , много добре , че не съм сам. Друга бира си е като има с кой да си отговориш.

Яд ме е, че камерката ми направи номер и не искаше да се включи в режим на снимане, за да направя клип от билото, но мисля ,че отстраних проблема. Другото лошо бе, че земята наистина беше направо подгизнала и по пътеките си беше направо пързалка. Щом аз с моето 125 сс моторче едва му удържах задницата, която постоянно се разхождаше наляво - надясно .... смятаи .

Дано за неделя да е по-добро времето и да е с нас за да покараме и по пътеките и по екстремите, ще има клипове и от качването на вр. Радомир, само времето да се пооправи.

П.п темпото си беше много прилично предвид калта. Колегата с 600сс добре раздаваше газта, ма и аз с моята 125-чка не оставах по-назад .
                                Въобще кефа беше в пъти по-голям от колкото ако карах сам

П.п.п Все така продължавам да очаквам една визита от твоя страна, когато се поосвободиш малко, та да побръмкаме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X