От: Оффроуд около Петрич
Поредният интересен репортаж!Продължавай все НАГОРЕ!ПОЗДРАВИ!
Поредният интересен репортаж!Продължавай все НАГОРЕ!ПОЗДРАВИ!
. Мотора направо се изправи на задна гума и без малко да прекантари, но успях да овладея ситуацията..
Радвам се , че е интересно за четене и гледане
, а пожеланията да ти се връща тъпкано
, поздрави

Какво да ти кажа - има, не съм единствения моторист. Но или не искат да карат в гората, или нивото им е по-слабо , а другите пък са само ''типични кросаджии" , ходят само на пистата да поскачат и се прибират !!!
Аз си права кефа и си взимам ''моето'' , другите дето не щът да карат да се спасяват 
, не искам да звучи самохвално , но наистина и аз забелязвам някакъв прогрес в себе си
Поздрави на всички

!!! Да ти кажа ,честно по принцип щях да изляза към обед, ноо прогнозата бе точно следобеда да вали дъжд. Затова и 10 -00 бях на линия , тъкмо и си разходих доволно без да се притеснявам, че се стъмва и прочие
.
. Поздрави
. Реших да направя една компилацийка от моменти , в който нещата не се получават така както ги мислим - иначе казано, моменти с неуспехи от ендурото
. Клипа е сборен от предходните карания по тегавите пътеки, като към всяко падане има и slow motion , въобще... по-добре гледайте и ще разберете
. Дано ви хареса клипа ....
хахахаха
аз тоя клип съм го гледал.
На последното падане не се мъчих да вдигна мотора, а да стигна до кранчето с бензина , че протече бензин от карбуратора, понеже мотора беше с гумите нагоре
. Иначе изправянето лесна работа , дръпнах си го надолу , издаде един ''приятен'' стържещ звук на метал в скала
хахаха и после вече си беше при мен
.
. Радвам се , че и клипчето ти харесва. На мен ме кефи , защото има и няколко момента с т.нар. ''балъшко'' падане
хахаха . Все пак така е в ендурото , не може да не се пада.
ахахах много яко се пльоснах на земята, НО после овладях техниката на прескачане
и за сега нямам проблеми с дървета от около 30-40 до 50 см макс височина. За големите си трябва някой да ми покаже как става номера, само с гледане на клипове трудно става 
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар