От: Оффроуд около Петрич
При вас е добре за каране
а при нас има оше много сняг
надяваме се скоро да се стопи
но май не се очаква да стане
но поне ще гледаме снимки и клипове от Беласица планина
При вас е добре за каране

.

. Е, не е като гопро , но за тея пари върши чудна работа камерката и което е по-важно , мисля , че успях да елеминирам проблема със замазването на видеото при сумрак. Все пак като тествам в гъстата гора ще си покаже де
Отвиваш и натягаш, докато съвпаднат отворите, за да може да прокараш стопора. Жилата не трябва да са супер натегнати, защото натоварват сервомоторчето и то дава фира, а е кът.
Отвиваш и натягаш, докато съвпаднат отворите, за да може да прокараш стопора. Жилата не трябва да са супер натегнати, защото натоварват сервомоторчето и то дава фира, а е кът.
. Иначе клапите са ми регулирани и развити по тоя принцип от картинката само, че предварително си центрирах отворите с 1 тънка отверка и мотора , работи оптималко. Сега след теста не съм отварял да видя дали всичко е ок, но утре ще го направя
. Благодя още веднъж
. Поздрави
Днес , макар пръста да не ми е зараснал, реших , че ще ходя да карам и това е !!

. Старая се да напредвам до колкото мога , да ходя по непознати места и да ви правя съпричастни на това , което преживявам и аз
, пък дано се забавлявате поне малко пред екраните си.
Дано някои ден имам щастието да покараме малко заедно, тъкмо да науча това онова
. Поздрави от мен за всички вас
.
Ехххх от кога не съм писъл в темичката, чак мъчно ми стана....

хахах Поздрави и до нови срещи.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар